Ειδήσεις Internet Ο Ninja επέστρεψε στο Twitch υπογράφοντας συμβόλαιο

Ο Ninja επέστρεψε στο Twitch υπογράφοντας συμβόλαιο

Thursday, 10 Sep 2020  | in Internet | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
New Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/08/bc/3e/ninja-back-to-twitch-32-1596639248.jpg
 

Ο Ninja επέστρεψε στο Twitch υπογράφοντας συμβόλαιο

"Είναι καλός ο Μπογρίνιο τώρα;"

[Αρχική δημοσίευση: 5/8/20] Μετά το κλείσιμο του Mixer, ο streamer Ninja (Tyler Blevins) δεν άντεξε και πολύ με το YouTube και επέστρεψε κι επίσημα στο Twitch.

Το livestream που κάνει αυτή την ώρα στο Twitch είναι μαζί με τον Dr Lupo. Το κανάλι του Ninja έχει περίπου 15 εκατομμύρια followers και δεκάδες χιλιάδες viewers (84.000 πριν λίγο).

Ασφαλώς ο Ninja μπορεί να μην γυρίσει full time στο Twitch, αλλά να αλλάξει πλατφόρμα, ανάλογα με την πρόταση που θα του γίνει. Στο Mixer είχε συμβόλαιο με πολύ υψηλά ποσά. Λέγεταιι ότι έβγαλε 20-30 εκατομμύρια από το Mixer.

[UPDATE: 10/9/20 - Υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο] Ο Ninja υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο με το Twitch, θυγατρική εταιρεία της Amazon.

Στο εξής ο Tyler Blevins θα κάνει livestream αποκλειστικά στο Twitch.tv και σε συνέχεια της συμφωνίας αυτής δήλωσε: "Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω με full-time streaming και θα επικοινωνώ ξανά με την πιστή βάση των fans μου. Πήρα το χρόνο μου και αποφάσισε ποια πλατφόρμα ήταν η καλύτερη και είδα ότι το Twitch με υποστήριξε και αντιλήφθηκε καλύτερα τους στόχους που έχω στην καριέρα μου. Στο νέο κεφάλαιο της καριέρας μου σκοπεύω να αναδείξω δημιουργούς που δεν έχουν εκπροσωπηθεί. Θα δουλέψω μαζί με το Twitch για να δείξω πως αυτό το εκπληκτικό community των gamers μπορεί να επιτύχει ένα σημαντικό αντίκτυπο".

Τρεις μήνες μετά το κλείσιμο του Mixer, ο Ninja υπέγραψε στην πλατφόρμα που τον ανέδειξε. Ο Shroud θυμίζουμε ότι επέστρεψε και αυτός στο Twitch τον Αύγουστο. Ο Michael Aragon, αντιπρόεδρος του Twitch, δήλωσε με την σειρά του: "Είμαστε ενθουσιασμένοι που ο Ninja επιστρέφει στο Twitch. Ο Tyler είναι μια ισχυρή δύναμη στο gaming community και το αντίκτυπο που έχει στη βιομηχανία και την κουλτούρα της είναι αξιοσημείωτο. Όσοι αγαπούν την gaming βιομηχανία λαμβάνουν αναγνώριση από mainstream κοινό μέσω του Tyler και γνωρίζουμε ήδη ότι αυτό είναι μόνο η αρχή".

Η περίοδος του συμβολαίου και το ποσό που υπεγράφη δεν έχει γνωστοποιηθεί. Ο Ninja έχει 15 εκατομμύρια followers στο Twitch και ξεκίνησε ήδη livestream, παρότι έχει απέναντί του την Ubisoft. Παλιότερα πάντως, το Twitch είχε απενεργοποιήσει τελείως το κανάλι του Ninja, καθώς ο τελευταίος είχε αφήσει σημείωμα για να τον βρει ο κόσμος στο Mixer! Στη θέση του καναλιού του πρότεινε άλλα κανάλια. Τώρα βέβαια μετά το κλείσιμο του Mixer...είναι σαν να μην τρέχει τίποτα.

Πρόσφατα ο Ninja δήλωσε ότι θέλει να παίξει και σε ταινίες του Hollywood και να γίνει voice actor.

Παρακολουθήστε την δωρεά του Ninja για τον κορωνοϊό και συζητήστε για τον Ninja στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification