Twitter: 90.000 πορνογραφικά bots πήραν 30 εκατομμύρια κλικ

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Twitter: 90.000 πορνογραφικά bots πήραν 30 εκατομμύρια κλικ

Twitter: 90.000 πορνογραφικά bots πήραν 30 εκατομμύρια κλικ

Κωδικός Siren.

Η εταιρεία ερευνών και ασφαλείας social media ZeroFOX ανακάλυψε ένα botnet που έπληξε το Twitter τους τελευταίους μήνες.

Το botnet που είχε την κωδική ονομασία Siren (από τις σειρήνες της ελληνικής μυθολογίας) δημιούργησε 90.000 ψεύτικα προφίλ πορνογραφικού περιεχομένου και έφερε 8,5 εκατομμύρια tweets, τα οποία κέρδισαν 30 εκατομμύρια κλικ από ανυποψίαστα θύματα.

Κάθε λογαριασμός ήταν ψεύτικος και είχε απλά μια γυναικεία φωτογραφία, συνοδευόμενη από ένα σεξουαλικό Tweet και ένα link το οποίο οδηγούσε τους χρήστες να κάνουν εγγραφή σε σελίδες πορνογραφικού περιεχομένου. Οι λογαριασμοί Siren βρίσκονταν στην Ανατολική Ευρώπη και αρκετοί λογαριασμοί είχαν Ρωσικούς χαρακτήρες, ενώ κάποιες φράσεις δεν είχαν σωστή αγγλική σύνταξη.

Οι 90.000 λογαριασμοί αφαιρέθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα από το Twitter και τα domains τους μπήκαν σε blacklist.

Μάθετε περισσότερα για το hack στο Twitter της Square Enix και συζητήστε περισσότερα για το Twitter σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification