Ο Phil Harrison αντιπρόεδρος στη Google

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Ο Phil Harrison αντιπρόεδρος στη Google

Ο Phil Harrison αντιπρόεδρος στη Google

Ο πρώην επικεφαλής των Sony και Microsoft ετοιμάζει ένα gaming project.

Όσοι παρακολουθείτε τις εξελίξεις της gaming βιομηχανίας σίγουρα θα έχετε ακούσει πολλά για τον Phil Harrison. Ο επικεφαλής του development και του game design της Mindscape, έγινε αρχικά γνωστός στη Sony, την οποία υπηρέτησε από το 1992 έως το 2008 όταν και παραιτήθηκε, αφού είχε συμβάλει σημαντικά στην επιτυχία του PlayStation. Το 2009 πήγε στην Atari και το 2012 στη Microsoft όπου και έμεινε για τρία χρόνια.

Η Google προσέλαβε τον Harrison σε θέση αντιπροέδρου, σε μια εποχή όπου η Αμερικάνικη εταιρεία προσπαθεί να μειώσει τα έξοδά της και να επενδύσει σωστά. Χαρακτηριστικό είναι άλλωστε το παράδειγμα της περικοπής εσόδων από τα μικρότερα YouTube κανάλια, κάτι που έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις. Ο Harrison θα μετακομίσει ξανά πίσω στην Καλιφόρνια, στα γραφεία της Google και μάλιστα θα συνεργαστεί με την εταιρεία για ένα gaming project. Τι ετοιμάζει άραγε η Google που αφορά το gaming, σε βαθμό που να χρειάζεται την εμπειρία του Harrison; Ο ίδιος γνωρίζει καλά το πως να συντονίζει εταιρείες ανάπτυξης και στρατηγικές για gaming πλατφόρμες. Μήπως η Google ετοιμάζει κάποια πλατφόρμα ή κάποια νέα κονσόλα; Ίσως ακόμα είναι νωρίς για να μάθουμε.

Μέχρι στιγμής πάντως η Google δραστηριοποιείται στην Android αγορά όπου έχει μια online πλατφόρμα καταγραφής του σκορ. Λάνσαρε επίσης το Google Daydream το 2016, μια VR πλατφόρμα, ενώ επενδύει και στην AR τεχνολογία με την πλατφόρμα ARCore.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 24/01/2018 08:58
Οπότε οι λόγοι είναι κυρίως οικονομικής φύσεως.
Notification