Ειδήσεις Software Blizzard Battle.net το νέο όνομα της υπηρεσίας

Blizzard Battle.net το νέο όνομα της υπηρεσίας

Tuesday, 15 Aug 2017  | in Software | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (3 σχόλια)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/1d/bb/88/new-blizzard0-launcher-80-1490384541.jpg
 

Blizzard Battle.net το νέο όνομα της υπηρεσίας

Ανακοινώθηκε η τελική αλλαγή. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 21/9/16] Το Battle.net, η πλατφόρμα χρηστών της Blizzard που χρησιμοποιεί εδώ και πολλά χρόνια και συγκεκριμένα από το πρώτο Diablo, θα αλλάξει σύντομα ονομασία.

Η νέα της ονομασία θα έχει ως πρώτη λέξη την Blizzard και ως δεύτερη λέξη ένα νέο όνομα που δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί. Η Αμερικάνικη εταιρεία σκοπεύει να χρησιμοποιεί το όνομά της για τις υπηρεσίες της, με ονομασίες όπως Blizzard Streaming και Blizzard Voice.

Η αλλαγή ονόματος ήρθε λόγω του ότι "υπήρξε ανά διαστήματα μπέρδεμα από πλευράς χρηστών" όπως ανακοίνωσε η Blizzard. Η νέα ονομασία θα οριστικοποιηθεί τους προσεχείς μήνες. Τέλος, θυμίζουμε ότι η Blizzard σας επιτρέπει να αλλάξετε το BattleTag σας δωρεάν μία φορά. Αν το κάνετε για περισσότερες από μία φορές τότε θα πρέπει να πληρώσετε 10 ευρώ για την αλλαγή.

[UPDATE: 24/3/17 - Άλλαξε το όνομα στον launcher] H Blizzard έχει δηλώσει πριν κάμποσους μήνες πως σκοπεύει να αποστασιοποιηθεί από το brand "Battle.net" και να αρχίσει να χρησιμοποιεί τις δικές της υπηρεσίες.

O launcher της Blizzard πλέον έχει αντικαταστήσει το σήμα του Battle.net με αυτό της Blizzard. Όσοι μπαίνατε κάθε μέρα θα παρατηρήσατε την διαφορά αμέσως. Η Blizzard δήλωσε πως δεν χρειάζεται να συνδέει το όνομά της με δύο διαφορετικά brands και πως μπορεί πλέον να τα ελέγχει όλα μέσω του βασικού της ονοματος. Στόχος στην συνέχεια είναι τα Blizzard Streaming και Blizzard Voice, υπηρεσίες που δημιουργήθηκαν παλιά αλλά δεν μπήκαν σε ισχύ μέχρι πρόσφατα.

[UPDATE: 15/8/17 - Blizzard Battle.net] Τελικά η Blizzard πήρε την απόφαση να μην αλλάξει ριζικά το παλιό όνομα του Battle.net.

Το νέο όνομα της υπηρεσίας θα είναι Blizzard Battle.net, καθώς η Αμερικάνικη εταιρεία πρόσθεσε απλά την ονομασία της ως πρώτο συνθετικό.

Αφήστε το BattleTag σας σε αυτό το forum topic και κάντε add τα μέλη του GameWorld.gr για να παίζετε online.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Shikabane_Hime7 (Level 29) 21/09/2016 23:24
Για να δούμε πως θα το βγάλουν. Σοβαρό λόγο πάντως για την αλλαγή δεν βλέπω...
#2 philippos19 (Level 12) 21/09/2016 23:34
ότι θυμούνται χαίρονται??
το βρίσκω περιττό να αλλάξουν το όνομα του battle.net μια χαρά είναι και έτσι....
#3 drakul (Level 16) 25/09/2016 20:12
δε κοιτανε να φτιαξουν το WOW οι αλλαγες στην ονομασια τους μαρανε τα ζωα.αλλο ενα μετριο expansion παλι βγαλανε.
Notification