Ειδήσεις Software Το Amazon ετοιμάζει υπηρεσία game streaming σύμφωνα με φήμες

Το Amazon ετοιμάζει υπηρεσία game streaming σύμφωνα με φήμες

Friday, 11 Jan 2019  | in Software | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/e1/59/77/Amazon-Game-Streaming-79-1547240750.jpg
 

Το Amazon ετοιμάζει υπηρεσία game streaming σύμφωνα με φήμες

Μέσα στο 2020.

Το Amazon αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα online καταστήματα που τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στο χώρο του gaming με την εταιρεία ανάπτυξης Amazon Game Studios, χωρίς ωστόσο να έχει κάνει χτίσει ακόμη το απαραίτητο hype.

Παρόλα αυτά, τις τελευταίες ώρες υπάρχουν πολλές αναφορές στο Internet που λένε ότι το Amazon ετοιμάζει την δικιά του υπηρεσία για game streaming, παρόμοια με αυτή που ετοιμάζουν η Microsoft (Project xCloud) και η Google (Project Stream). Η Amazon μιλάει ήδη με publishers ώστε να εντάξει τα games τους στην πλατφόρμα της.

 

Οι φήμες λένε επίσης ότι η πλατφόρμα της Amazon θα κυκλοφορήσει το 2020. Μένει να δούμε μέχρι τότε σε τι φάση θα βρίσκονται και οι ταχύτητες σύνδεσης. Αν ωστόσο κάθε gamer μπορεί να κάνει streaming τα games με 4K ανάλυση απλά με μια συνδρομητική υπηρεσία και σε καλή τιμή τότε ίσως να το ξανασκεφτεί να κάνει αναβάθμιση ή να αγοράσει κονσόλα.

Συζητήστε περισσότερα για την υπηρεσία Game Streaming από την Amazon στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification