Ειδήσεις Software Βελτιώθηκαν τα αποτελέσματα προτεινόμενων games του Steam

Βελτιώθηκαν τα αποτελέσματα προτεινόμενων games του Steam

Thursday, 12 Sep 2019  | in Software | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/a0/44/b7/steam-search-games-51-1568313604.jpg
 

Βελτιώθηκαν τα αποτελέσματα προτεινόμενων games του Steam

Πλέον θα αφορούν περισσότερα ξεχωριστά games.

Δύο μήνες μετά από το update με το Steam Labs, η Valve ανέβασε ένα νέο patch, το οποίο διορθώνει αρκετά από τα θέματα εύρεσης των games που σας αρέσουν.

 Στο νέο αυτό patch αναβαθμίστηκε πλήρως ο αλγόριθμος που σας εμφανίζει προτεινόμενα games, ενώ διορθώθηκαν και ορισμένα bugs. "Μέχρι πρότινος όταν αναζητούσατε προτεινόμενα games δεν βλέπατε μια ποικιλία από games τα οποία να σας αρέσουν κάτι που διορθώσαμε. Επίσης, το Recommended for you που ήταν επηρεασμένο κυρίως από τα πιο δημοφιλή games, πλέον έχει αλλάξει ώστε να ταιριάζει στις προτιμήσεις σας". Παράλληλα, η Valve διόρθωσε και κάποια bugs, όπως αυτό του "Similar by Tags" που υποτίθεται ότι θα έπρεπε να σας προτείνει games σύμφωνα με τα tags των games που παίζετε ήδη.

Το διορθωμένο αυτό χαρακτηριστικό περάστηκε στο 5% των χρηστών του Steam και τα αποτελέσματα ήταν θετικά, ενώ το σύστημα προβολής προτεινόμενων έπαψε να είναι προκατειλλημένο απέναντι στα δημοφιλή games. Ο αριθμός των επισκέψεων σε ξεχωριστά games -και όχι στα ίδια- αυξήθηκε κατά 75%, κάτι που φυσικά ευνοεί τους indie developes. Ο μέσος όρος επισκέψεων ανά παιχνίδι ανέβηκε κατά 48%. Επίσης, αυξήθηκαν και οι αγορές στις περιοχές του store που προέρχονται από τα Tags ή από το "More Like This".

Διαβάστε επίσης για τo Steam Summer Sales 2019 και συζητήστε για την πλατφόρμα στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification