Ειδήσεις Software Το νέο update του Steam Labs αλλάζει το σύστημα αναζήτησης

Το νέο update του Steam Labs αλλάζει το σύστημα αναζήτησης

Wednesday, 26 Feb 2020  | in Software | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/da/2a/67/steam-search-games-51-1568313604-45-1582718069.jpg
 

Το νέο update του Steam Labs αλλάζει το σύστημα αναζήτησης

Υπόσχεται ευκολότερη διαδικασία με περισσότερα φίλτρα.

Το Steam αναβαθμίζει το σύστημα αναζήτησης με νέα φίλτρα και άλλες λειτουργίες για την διευκόλυνση της διαδικασίας. Αυτές οι προσθήκες είναι μέρος πειραματικών αλλαγών που κάνει η Valve στην πλατφόρμα και είναι αποτέλεσμα ανάλυσης δεδομένων που έστειλαν οι χρήστες.

Προηγουμένως οι χρήστες του Steam μπορούσαν να περιηγηθούν μόνο σε έναν φαινομενικά ατελείωτο κατάλογο από video games ώστε να βρουν ένα video game του οποίου το όνομα έχουν ξεχάσε π.χ. Με το νέο σύστημα αναζήτησης οι χρήστες θα μπορούν να φιλτράρουν τα όσα έχουν, όσα θέλουν και όσα θέλουν να αγνοήσουν. Μπορεί πλέον να γίνει ταξινόμηση με βάση την τιμή, δηλαδή θέτοντας μια μέγιστη τιμή που διατίθεστε να πληρώσετε, σας εμφανίζονται αποτελέσματα με βάση την επιλογή σας. Επίσης πλέον μπορούν να εξαιρεθούν τα VR games που απαιτούν VR Headset από αυτά που μπορούν να παιχτούν και σε monitor.

3639362 gcru qkp

Μπορεί να μην είναι τεράστια αλλαγή, όμως ενδέχεται να κάνει την αναζήτηση ευκολότερη και ποιος θέλει να ταλαιπωρείται όταν ψάχνει κάτι; Το συγκεκριμένο update είναι το δεύτερο μέσω του Steam Labs για το 2020, ενώ αναμένονται περισσότερα μέσα στη χρονιά.

 

Διαβάστε επίσης για το πείραμα Deep Dive και συζητήστε για Steam στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification