Ειδήσεις Software Η 2K Games θέτει τα games της εκτός του Nvidia GeForce Now

Η 2K Games θέτει τα games της εκτός του Nvidia GeForce Now

Saturday, 07 Mar 2020  | in Software | Γράφτηκε από τον Αργύρης Ανδριανάτος  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/de/f8/d3/2K-Removes-Games-from-NVIDIA-GeForce-NOW-Gaming-Instincts-tv-website-article-youtube-thumbnail-min201-25-1583584050.jpg
 

Η 2K Games θέτει τα games της εκτός του Nvidia GeForce Now

Μετά απο εντολή της ίδιας.

Η Nvidia δημοσίευσε στο forum της την Παρασκευή ότι "Μετά από αίτηση του publisher, σας ενημερώνουμε ότι οι τίτλοι της 2K Games θα αφαιρεθούν από το GeForce Now σήμερα".

Το GeForce ξεκίνησε σε beta έκδοση το Φεβρουάριο, προσφέροντας στους λάτρεις των PC games έναν τρόπο να παίζουν τα games που ήδη κατέχουν σε Steam και σε άλλες πλατφόρμες από έναν δυνατό cloud PC,

Οι εταιρίες Bethesda και Activision ζήτησαν πρόσφατα από την Nvidia να αφαιρέσει τα games τους από τη λίστα συμβατότητας του GeForce Now. Πριν το GeForce βγει από την beta μορφή του, η Capcom και η Square Enix αφαίρεσαν επίσης κάποια από τα games τους από την υπηρεσία. Σειρές της 2Κ όπως το Bioshock, Civilization, Borderlands, Mafia και πολλά άλλα games έχουν αφαιρεθεί.

Η μετάβαση από την beta σε μια υπηρεσία επι πληρωμή φαίνεται να αποτελεί μέρος του θέματος για τους εκδότες των games που υποστήριζαν στο παρελθόν το GeForce Now. Μερικοί indie προγραμματιστές εξέφρασαν επίσης την έκπληξή τους γιατι βρήκαν τα παιχνίδια τους να υποστηρίζονται από το GeForce Now χωρίς τη γνώση τους, αν και σύμφωνα με τις συζητήσεις της Nvidia με άλλους προγραμματιστές, η GeForce Now προτίθεται να υποστηρίξει τελικά το μεγαλύτερο μέρος της βιβλιοθήκης του Steam.

"Είμαστε σε επαφές με την 2Κ για να επαναφέρουμε τα games της στο μέλλον", έγραψε η Nvidia στο Forum της.

Διαβάστε περισσότερα για το  Google Stadia και το Stadia Controller και συζητήστε για την υπηρεσία στο παρακάτω forum topic..

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification