Ειδήσεις Software To Origin Access μετονομάζεται σε EA Desktop App

To Origin Access μετονομάζεται σε EA Desktop App

Thursday, 17 Sep 2020  | in Software | Γράφτηκε από τον Φίλιππος Κανελλόπουλος   | (1 σχόλιο)
Φίλιππος Κανελλόπουλος

Φίλιππος Κανελλόπουλος  

When a man lies he murders some part of the world...
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/db/5a/49/EA-Desktop-App--30-1600336410.jpg
 

To Origin Access μετονομάζεται σε EA Desktop App

Η beta είναι ανοικτή για να εγγραφείτε. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 16/9/20 - Η EA αποκάλυψε ότι ο τίτλος Origin αφαιρείται εντελώς από τις υπηρεσίες της και μετονομάζεται σε EA Desktop App]

Ο Mike Blank αντιπρόεδρος της εταιρείας, δήλωσε σε συνέντευξή του, την αλλαγή ονομασίας και αναφέρθηκε στην γενικότερη οπτική του αναβάθμιση. Ο Blank δήλωσε χαρακτηριστικά: ''Το ΕΑ Desktop App θα προσφέρει μια πιο γρήγορη χωρίς περιορισμούς εμπειρία, όπου οι gamers θα συνδέονται μεταξύ τους για να παίξουν τα games που επιθυμούν''. Επίσης όλη η διαδικασία των patches, updates και logins θα γίνεται με πολύ πιο ομαλό τρόπο.

Ο Blank σχολίασε την αλλαγή του brand name ως ένα κομμάτι μιας μεγαλύτερης στρατηγικής που σκοπό έχει να δημιουργήσει ένα κοινό τόπο που θα έχει ως επίκεντρο την EA και όλα όσα αυτή πρεσβεύει. O Blank υπερθεμάτισε: ''Η αλλαγή του brand σηματοδοτεί την στόχευση της EA ώστε να έρθουν πιο κοντά οι gamers παίζοντας τα games που τους αρέσουν, στις πλατφόρμες που επιθυμούν''.

Εξάλλου τον Αύγουστο η EA μετονόμασε το Origin Access για PC και EA access στις κονσόλες, σε EA Play και όλες οι παρουσιάσεις τις θα φέρουν τον τίτλο ΕΑ Play Live. H ονομασία EA Desktop App μπορεί να μην διεκδικεί δάφνες πρωτοτυπίας αλλά ορίζει ξεκάθαρα το περιεχόμενό της. Πάντως ένας εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε ότι η closed beta, πλέον είναι ανοιχτή για registration ως EA Desktop App, με σκοπό το gaming με φίλους, χωρίς περιορισμούς.

Η ΕΑ δεν έχει ανακοινώσει επίσημη ημερομηνία αποκάλυψης του EA Desktop App.

[UPDATE: 17/9/20 – Η beta είναι ανοικτή για να εγγραφείτε] Η EA άνοιξε πλέον τις εγγραφές για την beta της νέας υπηρεσίας EA Desktop app, η οποία αντικατέστησε το Origin. To νέο app υπόσχεται γρηγορότερο download, ταχύτερη διαδικασία στα updates και patches και gaming με φίλους στα games που εσείς επιθυμείτε. Η EΑ έχει παρέμβει στο EA Desktop app από την αρχή ανανεώνοντας και την αισθητική του interface, συγκριτικά με το Origin. Πάντως ενώ οι εγγραφές έχουν ανοίξει, η ΕΑ θα αφήνει τους gamers να εισέρχονται στο app, σταδιακά.

Η ΕΑ διαβεβαιώνει τους συνδρομητές του Origin, ότι θα είναι για λίγο καιρό ακόμα διαθέσιμο, ταυτόχρονα με το EA Desktop app. Στο post αναφέρει η εταιρεία: ''Μπορείτε να μείνετε ήσυχοι ότι θα έχετε δυνατότητα για πρόσβαση στο Origin, ώστε να συνεχίσετε από εκεί που σταματήσατε''.

Επίσης όλοι οι συμμετέχοντες στην beta θα μπορούν να επιστρέψουν στο Origin οποιαδήποτε στιγμή, με την EA να τονίζει ότι δεν θα είναι όλα τα games του Origin διαθέσιμα στο EA Desktop app κατά την διάρκεια της beta, η οποία θα εμπλουτίζεται συνεχώς.

Το EA Desktop app δεν έχει ακόμα συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Μπορείτε να εγγραφείτε στην beta του EA Desktop app κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο.

Διαβάστε για την μετονομασία των Origin Access και EA access σε EA Play και συζητήστε για την Electronic Arts στο παρακάτω forum topic.

 

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer0891 (Level 4) 17/09/2020 08:30
Μια προσπάθεια για αναβάθμιση υπηρεσιών και υποστήριξης. Για να δούμε πως θα πάει.
Notification