Ειδήσεις Software Η Valve θα δίνει λιγότερα Steam keys στους developers

Η Valve θα δίνει λιγότερα Steam keys στους developers

Thursday, 17 Aug 2017  | in Software | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/4d/2b/c6/random-steam3-66-1503002905.jpg
 

Η Valve θα δίνει λιγότερα Steam keys στους developers

Ειδικά για games που "δεν αξίζουν".

Ένα δημοσίευμα μέσω Twitter έδειξε ότι σε forum της Valve, ένα μέλος της εταιρείας δήλωσε ότι στο εξής η εταιρεία θα δίνει λιγότερα keys στους developers.

Για να λάβει ένας developer δωρεάν Steam keys, απλά το ζητάει μέσω Forum. Η Valve δίνει μεγάλες ποσότητες από keys, ωστόσο αυτό απ' ότι φαίνεται ίσως σταματήσει στο μέλλον. Ορισμένοι developers ζητούν δεκάδες έως εκατοντάδες χιλιάδες keys (όπως αναφέρει το δημοσίευμα) προκειμένου να επιτύχουν κάποιες πωλήσεις. Αν οι πωλήσεις είναι κατά πολλές φορές λιγότερες από τα keys που ζητούν "τότε η Valve θα επανεξετάσει το ενδεχόμενο το να τους δίνει keys" δήλωσε χαρακτηριστικά το στέλεχος της εταιρείας Sean Jenkins.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλά games τα οποία γίνονται crowdfund ζητούν ένα μεγάλο μέρος από keys, το οποίο πηγαίνει στους backers, οι οποίοι το έχουν χρηματοδοτήσει. Και στις χρηματοδοτήσεις μιλάμε συνήθως για χιλιάδες έως δεκάδες χιλιάδες backers.

Διαβάστε την ιστορία του Flirt game House Party που απαγορεύτηκε στο Steam και δείτε επίσης τα 110 games που αφαίρεσε η Valve.

Για γενική συζήτηση για το Steam κάντε κλικ εδώ.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification