Ειδήσεις Software Steam Gift Cards

Steam Gift Cards

Wednesday, 25 Oct 2017  | in Software | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/f2/17/da/steam-gift-cards-43-1508956155.jpg
 

Steam Gift Cards

Προπληρωμένες κάρτες αγορών για φίλους.

 

Με αφορμή τα φημολογούμενα Halloween, Autumn και Winter Sales, η Valve ανακοίνωσε τις ψηφιακές προπληρωμένες κάρτες για το Steam, τις οποίες μπορείτε να αγοράσετε και να στείλετε σε φίλους σας.

Κοστίζουν 5, 10, 25, 50 και 100 ευρώ. Διαλέγετε μία, την στέλνετε σε φίλο και στη συνέχεια το ποσό αυτό μεταφέρεται στο λογαριασμό του για να κάνει τις αγορές του. Μπορείτε να στείλετε κάρτες μόνο σε άτομα της λίστας φίλων σας, τους οποίους θα πρέπει να έχετε φίλους για τουλάχιστον τρεις ημέρες. Αν μεταφέρετε κάρτα σε άλλες χώρες τότε θα υπάρξει μια μετατροπή του ποσού, ανάλογα με την τοποθεσία του φίλου σας. Υποθέτουμε ότι κάρτες με δολάρια θα μεταφράζονται στον ίδιο αριθμό ευρώ για ευνόητους λόγους.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε τις προπληρωμένες κάρτες Steam.

Δείτε ακόμη τις φήμες για τα Steam Sales των επόμενων ημερών. Συζητήστε για το Steam κάνοντας κλικ εδώ και ελάτε να ανταλλάξουμε Steam IDs.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification