Ειδήσεις Software Verizon Gaming: Υπηρεσία game streaming

Verizon Gaming: Υπηρεσία game streaming

Monday, 14 Jan 2019  | in Software | Γράφτηκε από τον Γιώργος Δρίτσας  
Γιώργος Δρίτσας

Γιώργος Δρίτσας  

περιμένοντας το Death Stranding
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/fd/77/2d/verizon-gaming-25-1547460316.jpg
 

Verizon Gaming: Υπηρεσία game streaming

Σε στάδιο alpha testing.

Η Verizon ετοιμάζει τη δική της υπηρεσία game streaming service με τίτλο Verizon Gaming.

Σύμφωνα με το the Verge, αυτή τη στιγμή διεξάγεται alpha testing του Verizon Gaming μέσω Nvidia Shield, ενώ στη συνέχεια θα ξεκινήσουν οι δοκιμές και σε Android. Και στις δύο περιπτώσεις, η υπηρεσία είναι συμβατή με χειριστήριο Xbox One. Η Verizon δεν έχει κάνει οποιαδήποτε ανακοίνωση σε σχέση με το Verizon Gaming ακόμη.

Η εταιρία προσλαμβάνει παίκτες για να το testing εδώ και ορισμένο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με τους οποίους η υπηρεσία φιλοξενεί πάνω από 135 games. Οι συμμετέχοντες ανταμείβονται με μια Amazon gift card των 150 δολαρίων όταν ολοκληρώσουν την εργασία τους, ενώ τους παρέχεται ένα δωρεάν Nvidia Shield, ένα χειριστήριο Xbox One και λογαριασμός για login στην alpha.

Όταν ορισμένοι testers παραπονέθηκαν για lag και γενικότερα προβληματική πρώτη εμπειρία με την υπηρεσία, η Verizon απάντησε ότι προς το παρόν είναι επικεντρωμένη στη βελτίωση της βασικής λειτουργικότητας του app και όχι στην συλλογή των games που παρέχει. "Αυτό το trial αφορά κυρίως την απόδοση," αναφέρει το email της εταιρίας στους συμμετέχοντες. "Μετέπειτα, όταν έχουμε προχωρήσει με το προϊόν, η συλλογή μας θα αποτελείται από τα περισσότερα ή όλα τα κορυφαία games που γνωρίζετε – αλλά σε αυτό το πρώιμο στάδιο δουλεύουμε στο engine και τα κομμάτια του."

Screenshots του Verizon Gaming δείχνουν τίτλους όπως το Fortnite, το Red Dead Redemption 2, τα God of War, Battlefield και Destiny 2. Αν και θα ήταν μία πολύ εντυπωσιακή γκάμα, το God of War ως PlayStation exclusive και το Red Dead Redemption 2 χωρίς PC port είναι αδύνατον να είναι πράγματι μέρος αυτής. Το πιθανότερο είναι ότι τα περισσότερα από τα games αυτά είναι ακόμη ενδεικτικά placeholders του τι θα ακολουθήσει, σύμφωνα και με την παραπάνω δήλωση της εταιρίας.

Διαβάστε επίσης για τη game streaming υπηρεσία του Amazon και συζητήστε για το Verizon Gaming στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification