Ειδήσεις Software H Valve αναβαθμίζει το Steam

H Valve αναβαθμίζει το Steam

Tuesday, 15 Jan 2019  | in Software | Γράφτηκε από τον Γιώργος Δρίτσας  
Γιώργος Δρίτσας

Γιώργος Δρίτσας  

περιμένοντας το Death Stranding
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/c1/47/bb/steam-update-2019-25-1547548575.jpg
 

H Valve αναβαθμίζει το Steam

Κυκλοφορεί και στην Κίνα φέτος.

Η Valve αποκάλυψε μερικές από τις αλλαγές που θα εφαρμόσει στην πλατφόρμα της το 2019.

Στο μακροσκελές blog post σχετικά με την πορεία του Steam το 2018, η εταιρία μας κατατόπισε σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας ενός σημαντικού update στο library του steam βασισμένο στην ίδια τεχνολογία που εισήγαγε με το τελευταίο Steam Chat update. Mεταξύ των διάφορων αλλαγών, το update θα βελτιώσει την ικανότητα της εφαρμογής να μαθαίνει τις προτιμήσεις σας, ώστε να βρίσκετε πιο εύκολα τα παιχνίδια της προτίμησής σας.

Ακόμη, το Steam έρχεται επίσημα πλέον στην Κίνα σε συνεργασία με την Perfect World, ένα κινέζικο studio κυρίως γνωστό για τα ΜΜΟ του. Το σύστημα των events θα ανανεωθεί και το Steam TV θα υποστηρίζει όλα τα games στο κοντινό μέλλον, γεγονός που θα έχει ιδιαίτερη σημασία για τους streamers.

Επιπλέον, η τεχνολογία matchmaking που χρησιμοποιείται στο CS:GO θα γίνει διαθέσιμη σε όλα τα games, που σημαίνει ότι θα μικρές ομάδες ανεξάρτητων developers που δεν έχουν τη δυνατότητα να κατασκευάσουν τη δική τους, θα μπορούν να την αξιοποιήσουν για τα online games τους. Τέλος, η Valve κυκλοφορεί ένα νέο Steam Chat application για κινητά, ενώ παράλληλα αναβαθμίζει την ασφαλή "cafe" έκδοση του Steam, για χρήση σε δημόσιους χώρους (που απ’ ότι φαίνεται πράγματι υπάρχει).

Δείτε αναλυτικά όλες τις αλλαγές που θα γίνουν στο Steam το 2019, στο blog post της Valve.

Δείτε επίσης τα Τα 100 κορυφαία σε έσοδα Steam games για το 2018. Δοκιμάστε και το demo του Katyusha που υπάρχει ήδη στο Steam.

Συζητήστε για το Steam στο παρακάτω forum topic και ανταλλάξτε online IDs κάνοντας κλικ εδώ.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification