Φήμη: Το Xbox Game Pass έρχεται στο Switch

Hot
Φήμη: Το Xbox Game Pass έρχεται στο Switch

Φήμη: Το Xbox Game Pass έρχεται στο Switch

Επεκτείνεται η συνεργασία Microsoft και Nintendo.

 

Αναφορές θέλουν την Microsoft να φέρνει το Xbox Game Pass στο Switch.

Το Direct Feed Games υποστηρίζει πως η Microsoft έχει έρθει σε συμφωνία με την Nintendo, ώστε η νεότερη κονσόλα της ιαπωνικής εταιρείας να είναι συμβατή με την συνδρομητική υπηρεσία της Microsoft. Η υπηρεσία αυτή θα βασίζεται στο xCloud game streaming της Microsoft, ώστε να παρακολουθούν Xbox One games στο Switch οπουδήποτε, άσχετα με το γεγονός το ότι αποτελεί εφαρμογή του Xbox. Είναι επομένως διαφορετική η χρήση του σε σχέση με τις παροχές που προσφέρονται στου κατόχους του Xbox One.

Το Game Informer επίσης υποστηρίζει τους παραπάνω ισχυρισμούς, αναφέροντας μάλιστα πως το project αυτό θα υλοποιηθεί φέτος. Η συνεργασία των δύο εταιρειών δεν σταματά εκεί, αφού πάλι το Direct Feed αναφέρει πως η Microsoft ετοιμάζει ορισμένα games ώστε να γίνουν διαθέσιμα και στο Switch. Για παράδειγμα αναφέρθηκε το όνομα  του Ori and the Blind Forest.

Διαβάστε για τα games του Xbox Game Pass αυτού του μήνα και συζητήστε για αυτά στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 akiszax (Level 21) 24/02/2019 17:53
Χμμμ μια μελλοντικη συνεργασία μου φαίνεται εδώ.
Notification