Το Steam έφτασε το ένα δισεκατομμύριο accounts

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Το Steam έφτασε το ένα δισεκατομμύριο accounts

Το Steam έφτασε το ένα δισεκατομμύριο accounts

Ένας στους 8 κατοίκους του πλανήτη είναι Steam gamer.

Το Steam έφτασε τον εξωπραγματικό αριθμό του ενός δισεκατομμυρίου accounts. Ένας στους 8 κατοίκους του πλανήτη έχει παίξει PC games. Κάποιοι βέβαια έχουν και διπλά accounts.

Οι ενεργοί χρήστες τον μήνα ανέρχονται σε 90 εκατομμύρια και πιο συγκεκριμένα 47 εκατομμύρια κάθε ημέρα. Σύμφωνα με το Steam ID Finder, ο δισεκατομμυριοστός χρήστης που έκανε εγγραφή στις 28 Απριλίου έχει το username amusedsilentdragonfly (μην του κάνετε friend request, θα έχει ήδη πολλά αιτήματα φιλίας).

Οι συνολικές συναλλαγές ανέρχονται σε 1.6 εκατομμύρια κάθε μήνα. Επίσης, τον Δεκέμβριο του 2018 η Valve έκανε ban πάνω από 600.000 Steam accounts, κυρίως λόγω hacking στο Counter-Strike: Global Offensive.

Για να δούμε τι έχει να πει για αυτό η Epic Games, η οποία ανταγωνίζεται το Steam με το Epic Games Store, παίρνοντας timed exclusive με το μέρος της καθώς δίνει ποσοστό κερδών 88% στους developers έναντι 70% από την πλευρά της Valve. Μάλιστα δήλωσε ότι αν η Valve δώσει και αυτή 88% στο Steam τότε θα σταματήσει τα exclusives. Παλιότερα είχε πει επίσης ότι το 40% των χρηστών της δεν χρησιμοποιεί το Steam.

Θυμίζουμε ακόμη ότι το Steam ξεπέρασε τα 30.000 games. Η πιο δημοφιλής γλώσσα είναι τα αγγλικά σε ποσοστό 38% με τα Κινέζικα να έρχονται δεύτερα σε ποσοστό 21%. Το Steam λανσάρεται στην Κίνα αυτή την περίοδο και επίσημα κι αυτός είναι ένας από τους λόγους της ακόμη πιο ταχύτερης ανόδου του.

Διαβάστε επίσης για το Steam Play που φέρνει υποστήριξη όλων των Windows games στο Linux και για το πρώτο πορνογραφικό game που ενέκρινε η Valve στο Steam. Συζητήστε για την δημοφιλή πλατφόρμα στο σχετικό forum topic

Δηλώστε το Steam ID σας και κάντε add άλλους αναγνώστες του GameWorld κάνοντας κλικ εδώ.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 akiszax (Level 21) 30/04/2019 22:31
Ενα δισεκατομμύριο accounts!! Τα λεει ολα!! και δεν εχει να φοβηθεί κατι απο αλλες πλατφόρμες.
Notification