Ειδήσεις Software H Valve μοιράστηκε τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες από την νέα εμφάνιση του Steam Library

H Valve μοιράστηκε τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες από την νέα εμφάνιση του Steam Library

Wednesday, 12 Jun 2019  | in Software | Γράφτηκε από τον Σταύρος Αντωνόπουλος  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/7b/37/28/steam-updated-library-beta-GameWorld-2-25-1560348300.jpg
 

H Valve μοιράστηκε τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες από την νέα εμφάνιση του Steam Library

Η δημοσίευση έγινε στα πλαίσια της επερχόμενης δημόσιας έκδοσης beta.

Μετά το πέρασμα αρκετών μηνών από τις διαρροές και τις εικασίες που έγιναν για το νέο update του Steam, επιτέλους η Valve αποκάλυψε περί τίνος πρόκειται αυτή η ανανέωση της βιβλιοθήκης των παιχνιδιών του Steam.

Κάνοντας μια σχετική ανάρτηση στο επίσημο blog της, η εταιρία παρουσίασε τους υψηλόβαθμους στόχους που έθεσε για τον επερχόμενο επανασχεδιασμό της βιβλιοθήκης του Steam. Σύμφωνα με τους ίδιους του developers, ο νέος σχεδιασμός της βιβλιοθήκης στοχεύει στις εμπειρίες των ίδιων των παικτών από ένα παιχνίδι σε συνδυασμό με επίσημες ειδήσεις από τους δημιουργούς και νέα περιεχόμενα από αυτό. Οι προγραμματιστές προσέθεσαν ένα νέο design που θα "τρέχει" με διαφορετικούς μηχανισμούς. Γι αυτό τον λόγο η Valve ανακοινώσε ότι επίσημη δοκιμαστική έκδοση beta θα είναι διαθέσιμη σε μερικές εβδομάδες.

Επιπλέον η ανακοίνωση συμβουλεύει τους developers των παιχνιδιών να αρχίσουν την επανασχεδίαση των σελίδων τους με βάση τα νέα σχέδια της εταιρίας και να ξεκινήσουν να τα φορτώνουν στους servers του Steam. H υπόλοιπη ανακοίνωση στο blog της εταιρίας αφορά τους προγραμματιστές και τις συμβουλές προς την εμφάνιση των ιστοσελίδων τους. Ωστόσο τους προειδοποιεί ότι έχει ως δεδομένο το γεγονος ότι κάποιοι ίσως να μην προλάβουν να αλλάξουν τις ιστοσελίδες τους, ενώ σε αυτές τις περιπτώσεις θα υπάρχει μια βασική "φόρμα" η οποία θα εφαρμοστεί σε όλους.

Διαβάστε επίσης για το Orion: Η τεχνολογία της Bethesda που βελτιώνει το cloud gaming.

 

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification