Ειδήσεις Software Google Stadia Pro: Συνδρομή τύπου PS Plus ή Xbox Live Gold

Google Stadia Pro: Συνδρομή τύπου PS Plus ή Xbox Live Gold

Saturday, 20 Jul 2019  | in Software | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/48/5c/fe/google-stadia-pro-34-1563624167.jpg
 

Google Stadia Pro: Συνδρομή τύπου PS Plus ή Xbox Live Gold

Δεν θα μοιάζει με το Netflix.

Η Google ετοιμάζει την υπηρεσία cloud gaming "Stadia" τον Νοέμβριο (σ.σ. δεν θα είναι ακόμη διαθέσιμη στην Ελλάδα) και ανακοίνωσε ορισμένες επιπλέον λεπτομέρειες για το μοντέλο συνδρομής Stadia Pro, που θα κοστίζει 10 ευρώ τον μήνα.

Η διαφορά του Stadia Pro, το οποίο θα κυκλοφορήσει το 2020, είναι ότι σας επιτρέπει streaming με ανάλυση 4K στα 60fps και 5.1 surround ήχο, αλλά και δωρεάν games. Τα μέλη του Stadia Pro θα λαμβάνουν ένα δωρεάν παιχνίδι το μήνα, καθώς η Google ανακοίνωσε ότι η υπηρεσία αυτή "Θα μοιάζει περισσότερο με το PSN και το Xbox Live και όχι με το Netflix".

Η λίστα των games θα αυξάνει διαρκώς και δεν θα χάνετε πρόσβαση στα παλιότερα, σύμφωνα με τον director του Stadia, Andrey Doronichev. Αν ωστόσο δεν είστε ενεργός συνδρομητής και δεν επιλέξετε Download σε παιχνίδι που δίνεται δωρεάν για κάποιο μήνα, τότε θα χάνετε την δυνατότητα να το κατεβάσετε μελλοντικά.

Παράλληλα, θα υπάρξει και η υλοποίηση του Stadia Connect, μιας παρουσίασης στο στυλ του Nintendo Direct, στην οποία η Google θα μας δείξει τι ετοιμάζει με το Stadia.

Δείτε τα games του Google Stadia.

Για να ζητήσετε να συμπεριληφθεί το παιχνίδι σας στο Google Stadia κάντε κλικ εδώ.

Διαβάστε περισσότερα για το  Google Stadia και το Stadia Controller και συζητήστε για την υπηρεσία στο παρακάτω forum topic.

 

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification