Steam library

Hot
Γιώργος Βασιλικάρης

Γιώργος Βασιλικάρης  

Perhaps my evil plan needs to be... eviler... um... yeah
 
0.0 ()
1
Steam library

Steam library

Η νέα έκδοση είναι διαθέσιμη και αλλάζει άρδην την εμφάνιση. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 19/8/19] Το update για το library του Steam ανακοινώθηκε στις αρχές του μήνα και πλέον είναι διαθέσιμο προς το κοινό. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να τo κατεβάσετε μπορείτε να κάνετε κλικ στην επιλογή "Settings" και στην συνέχεια να επιλέξετε το "beta build" που βρίσκεται στο κάτω μέρος του Account page.

Το νέο UI αποτελεί σημαντική βελτίωση όσον αφορά το οπτικό αλλά και το λειτουργικό κομμάτι του library, καθώς θα σας δίνει την δυνατότητα να διαχωρίσετε τα games σας σε κατηγορίες, αλλά και να βλέπετε ποιοι από τους φίλους σας παίζουν εκείνη την στιγμή.

Η αναβάθμιση από πλευράς Valve έχει σαν απώτερο σκοπό να διευκολύνει τους χρήστες, να τους ενημερώνει για σημαντικά in-game events αλλά και για επερχόμενα updates στα games τους. Προκειμένου να έχουν περισσότερα άτομα πρόσβαση σε αυτή, το μέγεθος της ανέρχεται μόλις στα 150 mb ενώ παράλληλα διαθέτει λειτουργίες low-bandwidth και low-performance.

 

[UPDATE: 31/10/19 - Το νέο update του Steam library κυκλοφόρησε και επίσημα] Το patch αυτής της εβδομάδας στο Steam έφερε την επίσημη κυκλοφορία της library μετά από σχεδόν έξι εβδομάδες δοκιμών στη beta.

Η ανανέωση του library δεν αλλάζει μόνο την εμφάνιση, φέρνει μαζί της μερικά κομψά χαρακτηριστικά σχεδιασμένα για να δημιουργούν ενδιαφέρον για τα γεγονότα εντός του παιχνιδιού και επιτρέπουν στους χρήστες να μάθουν με μια ματιά αν κάποιο από τα παιχνίδια τους έχει λάβει μια μεγάλη ενημέρωση. To update διαθέτει επίσης κάποιες δυνατότητες φιλτραρίσματος και ετικέτας για να σας βοηθήσει να οργανώσετε καλύτερα τη λίστα παιχνιδιών σας.

Φαίνεται, σύμφωνα με ορισμένους beta παίκτες, ότι όλες αυτές οι προσθήκες δεν εξηγούνταν καλά, προκαλώντας κάποια σύγχυση. Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα διορθωθεί τώρα με την επίσημη κυκλοφορία του update.

Η ενημέρωση έγινε ζωντανή σήμερα παράλληλα με το beta για το Remote Play Together, το τελευταίο χαρακτηριστικό του Steam που επιτρέπει παιχνίδια online με τοπικό co-op. Παρόλο που το Remote Play Together δεν σχετίζεται με το νέο UI της βιβλιοθήκης, η πιθανότητα της Valve να μετατοπίζεται τώρα στην επικείμενη λειτουργία, καθώς οι περισσότεροι χρήστες αρχίζουν να το χρησημοποιούν.

Δείτε επίσης τα Steam Halloween και χειμωνιάτικα sales 2019.Συζητήστε για το Steam στο σχετικό forum topic.

 

Διαβάστε περισσότερα για τις βελιτώσεις που δέχτηκε πρόσφατα το Steam και συζητήστε για την πλατφόρμα στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification