H Epic Games θέλει να ανεβάσει τα επίπεδα ρεαλιστικής απεικόνισης

Hot
H Epic Games θέλει να ανεβάσει τα επίπεδα ρεαλιστικής απεικόνισης

H Epic Games θέλει να ανεβάσει τα επίπεδα ρεαλιστικής απεικόνισης

Κάνει τα Megascans δωρεάν για τους χρηστες του Unreal Engine

 

Στη συνεχή της επιδίωξη για ρεαλιστικότερα γραφικά η Epic Games, ανακοίνωσε την απόκτηση της Quixel, της μεγαλύτερης photogrammetry asset library παγκοσμίως.

Αυτή η τεράστια βάση δεδομένων σάρωσης, θα χρησιμοποιηθεί για να ενισχύσει τους δημιουργούς που χρησιμοποιούν Unreal Engine. Περισσότερα από 10.000 mega scans θα είναι διαθέσιμα για δωρεάν χρήση για όσους χρησιμοποιούν το engine της Epic Games. Σήμερα 10 πακέτα υψηλής ανάλυσης είναι διαθέσιμα δωρεάν στο Marketplace του Unreal Engine.

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Epic Games δήλωσε “Η κατασκευή φωτορεαλιστικού περιεχομένου, είναι μια δαπανηρή προσπάθεια για την ανάπτυξη παιχνιδιών, όπως και ταινιών. Κάνοντας τα Megascans δωρεάν στους χρήστες του Unreal Engine, το υψηλό επίπεδο απεικόνισης είναι πλέον διαθέσιμο για όλους.”

Αυτά είναι πολύ σημαντικά νέα για μικρούς και μεγάλους δημιουργούς, όπως και για το προσωπικό της Quixel που θα ενσωματωθεί στην ομάδα της Epic Games ώστε να συνεχίσουν να δουλεύουν σε αυτό που αποκαλούν την επανάσταση στην ρεαλιστική απεικόνιση.

Η Epic Games κυκλοφόρησε επίσης μια ιδέα από το πώς λειτουργεί η συγκεκριμένη τεχνολογία.

Διαβάστε περισσότερα για τις αλλαγές στην κεντρική σελίδα του Epic Games Store και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification