Ειδήσεις Software Το GOG δίνει refunds 30 ημερών σε αγορές

Το GOG δίνει refunds 30 ημερών σε αγορές

Saturday, 29 Feb 2020  | in Software | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/09/54/9f/gog-33-1583003632.jpg
 

Το GOG δίνει refunds 30 ημερών σε αγορές

Απλά δεν το είπε στους developers.

 

Το online store GOG ανακοίνωσε ότι δίνει επιστροφή χρημάτων σε όλες τις αγορές σας εντός 30 ημερών, ανεξαρτήτως συνθηκών.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν ενημέρωσε τους developers. Απλά έβγαλε την ανακοίνωση μέσω του blog του απροειδοποίητα. Σε αντίθεση με το Steam που δίνει επιστροφή χρημάτων εντός 14 ημερών, αλλά μέχρι δύο ώρες gameplay, στο GOG μπορείτε να τερματίσετε ένα παιχνίδι και να το επιστρέψετε μέσα στο μήνα.

Οι developers εξέφρασαν τις ανησυχίες τους μέσω του Twitter, λέγοντας ότι πολλοί μπορεί να εκμεταλλευτούν το γεγονός αυτό και να κάνουν αγορές ζητώντας επιστροφή όποτε θέλουν.

Οι developers εμφανίζονται πάνως δυσαρεστημένοι στο Twitter γαι το γεγονός ότι δεν ειδοποιήθηκαν, σε αντίθεση με το Steam που ειδοποιεί τους developers. Το μεγαλύτερο παράπονο το έχουν οι indie developers, των οποίων τα games διαρκούν λίγες ώρες, άρα είναι πρώτοι υποψήφιοι για επιστροφή χρημάτων.

Η GOG έχει δηλώσει ότι τα exclusives δεν ταιριάζουν στην νοοτροπία της πλατφόρμας. Συζητήστε για το GOG στο παρακάτω forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification