Ειδήσεις Software Το News Hub έρχεται στο Steam

Το News Hub έρχεται στο Steam

Friday, 06 Mar 2020  | in Software | Γράφτηκε από τον Αργύρης Ανδριανάτος  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/bc/3c/fe/yzfELV7AubFH3WdARQzGUU-650-80-62-1583508267.jpg
 

Το News Hub έρχεται στο Steam

Αρκετά προσαρμόσιμο για τις απαιτήσεις σας.

Η Valve μόλις κυκλοφόρησε ένα νέο News Hub για το Steam, μια πλήρως προσαρμόσιμη ροή που δείχνει νέα γεγονότα, livestreams, ενημερώσεις περιεχομένου και άλλα. Αυτή τη στιγμή είναι σε πειραματικό στάδιο του Steam Labs, αλλά φαίνεται να δουλεύει καλά.

Χρησιμοποιώντας τη βιβλιοθήκη του Steam, το Newshub σας δείχνει όλες τις σχετικές ειδήσεις, καθώς και σχετικές εκδόσεις, πωλήσεις και άλλα νέα. Μπορείτε να το ρυθμίσετε για να βλέπετε τα νέα για τα games στη βιβλιοθήκη σας, αν και από προεπιλογή τα βλέπετε όλα, συμπεριλαμβανομένων των games που επιθυμείτε, των games που παρακολουθείτε και των ειδήσεων για τον ίδιο το Steam. Υπάρχουν επίσης τρόποι να σβήνετε τις ενημερώσεις και τις ειδήσεις από ορισμένα παιχνίδια, ακόμη και αν βρίσκονται στη βιβλιοθήκη σας.

Τα ζωντανά γεγονότα θα είναι στην κορυφή της ροής σας, συμπεριλαμβανομένων των ζωντανών ροών προγραμματιστών, των εκδηλώσεων ή των ειδοποιήσεων για νέο περιεχόμενο. Εάν μετακινηθείτε προς τα επάνω, θα εμφανιστούν τα επερχόμενα συμβάντα. Το site έχει σχεδιαστεί για web browsers και για κινητά.

Υπάρχουν και άλλα updates που θα έρθουν σύντομα. "Τις επόμενες εβδομάδες, σχεδιάζουμε να προσθέσουμε περισσότερες επιλογές για να προσαρμόσετε το News Hub σας, πρόσθετες πηγές ειδήσεων και μια νέα σελίδα επισκόπησης για να σας δώσουμε ένα γρήγορο στιγμιότυπο των εκδηλώσεων", ανέφερε η Valve.

Διαβάστε επίσης για το πείραμα Deep Dive και συζητήστε για Steam στο σχετικό forum topic.

Ανταλλάξτε Steam IDs με τα υπόλοιπα μέλη του GameWorld. Κάντε κλικ εδώ.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification