Core: Εργαλείο δημιουργίας Multiplayer games

Hot
Μανώλης Σαρικλόγλου

Μανώλης Σαρικλόγλου  

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από μικρή ηλικία. Φοιτητής Στατιστικής αγαπάω την τεχνολογία, τα videogames και το data analysis. Κάποια από τα hobby μου είναι το ποδόσφαιρο, series/movies και το καλό ουίσκι! Cheers!
 
0.0 ()
1
Core: Εργαλείο δημιουργίας Multiplayer games

Core: Εργαλείο δημιουργίας Multiplayer games

Είναι βασισμένο σε Unreal engine.

To Core είναι ένα tool σχεδίασης για 3D multiplayer games, καθώς και πλατφόρμα που υποστηρίζει τα παιχνίδια αυτά και μπορείτε να τα παίξετε.

Το Core μοιάζει όπως είναι το Fortine Creative, χωρίς όμως το mode Battle Royale. Από σήμερα είναι δωρεάν σε open alpha φάση, οπότε μπορείτε να το δοκιμάσετε.

Οι χρήστες δεν μπορούν να εισάγουν τα δικά τους 3D models ή άλλα στοιχεία, αλλά μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτά που τους παρέχει η πλατφόρμα για να δημιουργήσουν νέα πράγματα τα οποία μπορούν να αποθηκευτούν ως prefabs και να μοιραστούν με άλλους δημιουργούς. Επίσης μπορούν να δημιουργήσουν σενάριο και να δανειστούν στοιχεία UI, NPCs, όπλα και πολλά αλλά. Αν και τα competitive multiplayer games είναι τα κύρια που μπορούν να φτιάξουν (υποστηρίζουν μέχρι 16 παίκτες προς το παρών), η Manticore Games μας λέει ότι μπορούμε να φτιάξουμε co-op και Single-player games.

Για τον τρόπο που το Core θα βγάζει χρήματα είναι μέσω των avatars και premium cosmetics ως προαιρετική επιλογή. Επίσης η Manticore Games αναφέρει ότι οι χρήστες θα μπορούν να υποστηρίξουν τους δημιουργούς με “tips” και συνδρομές. Τα χαρακτηριστικά αυτά θα προστεθούν αργότερα.

Διαβάστε περισσότερα για το Fortnite Creative Mode.

Δείτε περισσότερα για το Core και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification