Ειδήσεις Software Windows 10 μόνο με 8.67 ευρώ

Windows 10 μόνο με 8.67 ευρώ

Wednesday, 18 Mar 2020  | in Software | Γράφτηκε από τον Μανώλης Σαρικλόγλου  
Μανώλης Σαρικλόγλου

Μανώλης Σαρικλόγλου  

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από μικρή ηλικία. Φοιτητής Στατιστικής αγαπάω την τεχνολογία, τα videogames και το data analysis. Κάποια από τα hobby μου είναι το ποδόσφαιρο, series/movies και το καλό ουίσκι! Cheers!
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/ec/4c/82/microsoft-office-kentriki-min-46-1584527442.jpg
 

Windows 10 μόνο με 8.67 ευρώ

Δείτε προσφορές για πακέτα home office.

Πληθώρα κρουσμάτων κορωνοϊού έχουν εκδηλωθεί σε όλη την Ευρώπη. Έχει εξαπλωθεί σχεδόν παντού στο κόσμο με αρκετούς ανθρώπους να έχουν μολυνθεί. Το άλλο πράγμα που προκαλεί έκπληξη είναι ότι σε πολλές περιπτώσεις οι ασθενείς δεν εμφανίζουν συμπτώματα κάτι που κάνει πολύ εύκολο τον ιό να εξαπλωθεί γρήγορα στους υγιείς ανθρώπους. Η κατάσταση γίνεται όλο και πιο σοβαρή, συνεπώς δεν ειναι ασφαλές να βγαίνουμε από το σπίτι για εργασία. Μεγαθήρια εταιρειών όπως είναι η Google, η Microsoft, το Twitter. Hitatchi, η Apple, η Amazon, η Salesforce και το Spotify σε όλο το κόσμο έχουν εφαρμόσει υποχρεωτικές πολιτικές εργασίας από το σπίτι εν μέσω της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Ως αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι άνθρωποι επίλεγουν να εργάζονται από το σπιτικό τους. Η εργασία από το σπίτι σας κρατά ασφαλείς τόσο στην υγείας σας όσο και οικονομικά.
Για να εργαστείτε από το σπίτι αποτελεσματικά πρέπει να έχετε ένα κανονικό χρονοδιάγραμμα για εργασία και διάλλειμα. Επίσης πρέπει να έχετε διαφορετικό μέρος για ξεκούραση και εργασία. Το πιο σημαντικό όμως είναι να έχουμε ένα δυνατό και ομαλό λειτουργικό σύστημα. Και λόγω του ξεσπάσματος του COVID-19 όλοι θα τρέξουν να αγοράσουν το λογισμικό office.

Windows 10 μόνο με 8.67 ευρώ!
Για να βοηθήσει τα άτομα που εργάζονται από το σπίτι λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, Keysworlds προσφέρει έκπτωση 38% κάτι που σημαίνει ότι μπορείς να αποκτήσεις για το PC σου τα Windows 10 μόνο με 8.67 ευρώ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον εκπτωτικό κωδικό SPOFF38 για την αγορά σας.
Microsoft Office 2019 μόνο με 28.51 ευρώ!
Επίσης μπορείτε να απόκτησετε για το PC σας τα Microsoft Office 2019 με πολύ χρήσιμα χαρακτηριστικά που σας διευκολύνουν ακόμη περισσότερο στην εργασία σας και στην αποδοτικότητά σας. Κοστίζουν μόνο 28.51 ευρώ με τον εκπτωτικό κωδικό SPOFF50. Το Keysworlds σας προσφέρει προϊόντα software και customer service, για όλες τις αγορές σας και για κάθε τυχόν πρόβλημα που θα προκύψει.
Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα προϊόντα για το Microsoft Office 2019 με τον εκπτωτικό κωδικό SPOFF50 για 50% έκπτωση.

Και τα προϊόντα της Microsoft όπως είναι και τα Windows 10 με εκπτωτικό κωδικό SPOFF38 για 38% έκπτωση.

 

Σημείωση: Η έκπτωση 50% ισχύει μόνο μέχρι τέλος Μαρτίου το 2020, ενώ η 38% έκπτωση ισχύει για όσο λειτουργεί ο κωδικός. Ο χρόνος είναι περιορισμένος οπότε αποκτήστε τώρα την προσφορά.

Εύκολη αγορά, εύκολη πληρωμή
Το Keysworlds προσφέρει εκπληκτική υπηρεσία εξυπηρέτησης και αυτόματο σύστημα για την επίτευξη απαράμιλλης αποτελεσματικότητας που εγγυάται 100% ικανοποίηση των πελατών. Μόλις πραγματοποιήσετε την αγορά θα λάβετε τον κωδικό σας για να τον εξαργυρώσετε μέσα σε λίγα λεπτά μέσω email. Επίσης η υπηρεσία προσφέρει εύκολους και ασφαλείς μεθόδους πληρωμής μέσω PayPal, τραπεζικής μεταφοράς, πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας και υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών 24/7 (service@keysworlds.com) για να διασφαλίσετε ότι λαμβάνετε τη σωστή βοήθεια όποτε την χρειάζεστε.

 

 

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification