Ειδήσεις Software Δωρεάν το Unity Learn Premium λόγω κορωνοϊού

Δωρεάν το Unity Learn Premium λόγω κορωνοϊού

Wednesday, 25 Mar 2020  | in Software | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/80/23/88/unity-learn-premium-88-1585154444.jpg
 

Δωρεάν το Unity Learn Premium λόγω κορωνοϊού

Έξω πανδημία. Μέσα...φτιάχνουμε games.

Η περίοδος καραντίνας του κορωνοϊού έχει και τα καλά της, μιας και ολοένα και περισσότερες εταιρείες διοργανώνουν δωρεάν περιόδους για τα games τους, ώστε να βρίσκουμε λόγους να μένουμε σπίτι.

Η Unity έκανε μια πολύ σημαντική κίνηση για την περίοδο του κορωνοϊού καθώς δίνει δωρεάν για τρεις μήνες το Unity Learn Premium. Η συγκεκριμένη σειρά αποτελεί την υπό πληρωμή υπηρεσία των tutorials της. Υπάρχουν και δωρεάν tutorials αλλά δεν είναι τόσο καλά όσο τα Premium.

Μπείτε στο Unity Learn Premium και εκμεταλλευτείτε την προσφορά. Αν αυτές τις ημέρες έχετε τερματίσει όλα τα games που σας ενδιέφεραν γιατί να μην φτιάξετε τα δικά σας;

Διαβάστε για τον πρώην διευθυντή της Unity που δέχθηκε αγωγή για σεξουαλική παρενόχληση. Συζητήστε για την Unity στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification