Ειδήσεις Software Ένα πρόβλημα στο Steam αφαιρούσε games από την library σας

Ένα πρόβλημα στο Steam αφαιρούσε games από την library σας

Wednesday, 05 Aug 2020  | in Software | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/5f/a7/db/steam-library-update-31-1596628931.jpg
 

Ένα πρόβλημα στο Steam αφαιρούσε games από την library σας

Η Valve το διόρθωσε.

Ένα πρόβλημα που προέκυψε στο Steam αφαιρούσε games από την library διαφόρων παικτών.

Το πρόβλημα εμφανίστηκε μετά από maintenance στους servers. Η εβδομαδιαία διεργασία συντήρησης γίνεται κάθε Τρίτη απόγευμα, δηλαδή Τρίτη βράδυ ώρα Ελλάδας.

Ορισμένοι χρήστες είδαν σήμερα ότι κάποια games που είχαν αγοράσει εμφάνιζαν το μενού "Purchase" αντί για το "Play". Αν προσπαθούσαν να τα αγοράσουν ξανά τότε τους εμφανιζόταν ένα error που έλεγε ότι τα έχουν ήδη στο library τους κι έτσι δεν μπορούσαν να τα παίξουν.

Ορισμένα από τα games που επηρεάστηκαν ήταν τα Fallout: New Vegas και Dead by Daylight, όπως έγραψαν χρήστες στο Reddit. Ένας χρήστης μάλισα παρατήρησε ότι το πρόβλημα επηρεάζει τα games που έχουν έκπτωση. Ωστόσο, το πρόβλημα λύνεται αν διαγράψετε την Download Cache στα Settings και μετά κλείσετε κι ανοίξετε πάλι το Steam.

Η Valve ανακοίνωσε πάντως ότι το πρόβλημα έχει πλέον επιλυθεί κι αν το βλέπετε ακόμη μπορείτε να κάνετε restart το Steam.

Δείτε τι θα κάνει η Valve για την αλλαγή χώρας στους λογαριασμούς χρηστών.

Διαβάστε για τις διαφορές σε τιμή στο Horizon Zero Dawn στο Steam και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification