Τα Windows 10 ενδέχεται να αναβαθμίσουν την εμφάνισή τους

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Τα Windows 10 ενδέχεται να αναβαθμίσουν την εμφάνισή τους

Τα Windows 10 ενδέχεται να αναβαθμίσουν την εμφάνισή τους

Σύμφωνα με μια αγγελία της Microsoft.

Τα Windows 10 ενδέχεται να αναβαθμίσουν την εμφάνισή τους, σύμφωνα με αγγελία της Microsoft.

Η αγγελία ζητάει Senior Software Engineer, ενώ σημειώνει ότι η Microsoft σχεδιάζει να πραγματοποιήσει εκτενείς οπτικές αλλαγές στο user interface των Windows. Συγκεκριμένα αναφέρει: "Σε αυτή την ομάδα θα δουλέψετε για την βασική μας πλατφόρμα, τις συσκευές Surface και OEM συνεργάτες για να διευθύνει και να παραδώσει μία σαρωτική οπτική αλλαγή της εμπειρίας των Windows για να δώσει σήμα στους πελάτες μας ότι τα Windows επέστρεψαν και να διασφαλίσει ότι τα Windows αποτελούν την καλύτερη εμπειρία λειτουργικού συστήματος για τους πελάτες."

Τις τελευταίες ώρες η αγγελία έχει τροποποιηθεί κι έχουν αφαιρεθεί οι αναφορές στο Windows makeover, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που εντόπισαν την συγκεκριμένη πληροφορία και την διέδωσαν.

Το user interface των Windows έχει την κωδική ονομασία "Sun Valley" και είχε αναφερθεί για πρώτη φορά στο Windows Central τον Οκτώβριο του 2020. Η ανανέωση στην εμφάνιση των Windows θα έρθει -σύμφωνα με φήμες- την περίοδο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2021 και θα επιφέρει σημαντικές αναβαθμίσεις σε File Explorer, Action Center και Start menu. Το update υπόσχεται να κάνει την εμπειρία χρήστη πιο μοντέρνα, ώστε να ταιριάζει με τα παγκόσμια πρότυπα και ταυτόχρονα η πλοήγηση να γίνεται πιο γρήγορα ώστε τα Windows 10 να "ελαφρύνουν" κάπως και να τρέχουν καλύτερα σε όλες τις πλατφόρμες, ειδικά στις πιο low-end.

Επίσης, τα Windows 10 Professional είναι σε προσφορά αυτή την περίοδο. Μπορείτε να αποκτήσετε τα Windows 10 Professional (32/64-Bit) για 7.25€ ή τα δύο αντίτυπα των Windows 10 Professional (32/64-Bit) για 2 υπολογιστές στα 11.25€.

Δείτε ακόμη όλες τις προσφορές για Windows 10 και Office και συζητήστε για τα Windows 10 στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 05/01/2021 16:16
Με αυτήν την κίνηση η Microsoft θέλει να δηλώσει ότι είναι εδώ και ότι έχει το καλύτερο λειτουργικό σύστημα .Για να δούμε πως θα τα πάει.