Τα Windows 10 δεν θα διακόπτουν το gaming για ειδοποιήσεις των updates

Hot
Τα Windows 10 δεν θα διακόπτουν το gaming για ειδοποιήσεις των updates

Τα Windows 10 δεν θα διακόπτουν το gaming για ειδοποιήσεις των updates

Δεν θα σας ενοχλούν ενώ παίζετε.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ενώ κάποιος παίζει στο PC, τα Windows αποφασίζουν να τον βγάλουν απ'το παιχνίδι και να του πουν ότι πρέπει να κάνουν update.

Αυτή η ενόχληση γίνεται παρελθόν με το νέο update των Windows 10, το οποίο περιλαμβάνει βελτιώσεις στο Game Mode, όπως την αναβολή της εγκατάστασης updates και drivers, ενώ επίσης εμποδίζει την διακοπή του gaming για ειδοποιήσεις (όπως πχ. για επανεκκίνηση). Σύμφωνα με την Microsoft, ίσως κάποιοι χρήστες να παρατηρήσουν και βελτίωση στο framerate, ανάλογα με το εκάστοτε σύστημα και παιχνίδι.

Το update είναι ήδη διαθέσιμο για manual download, ενώ στα συστήματα με ενεργοποιημένα τα αυτόματα updates θα εγκατασταθεί μέχρι τις 9 Οκτωβρίου.

Διαβάστε επίσης για την κατάργηση των αυθαιρέτων updates και restarts των Windows 10 και συζητήστε για αυτά στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Blood Prince (Level 30) 04/10/2018 22:39
Εγώ έχω προεγκατεστημέν α στο Laptop μου τα Windows 8.1 και δεν έχω κανένα πρόβλημα σχετικά με το update.Δεν μου έχει τύχει ποτέ να με διακόψουν από το παιχνίδι για να γίνει update.Οπότε ούτε με τα Windows 8.1 υπάρχει πρόβλημα.