Ειδήσεις Φορητά PS Vita: Φήμες κυκλοφορίας από το IGN

PS Vita: Φήμες κυκλοφορίας από το IGN

Monday, 01 Aug 2011  | in Φορητά | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
 

PS Vita: Φήμες κυκλοφορίας από το IGN

Οι φήμες του IGN για τις 28 Οκτωβρίου και η απάντηση της Sony.

Σε ένα διαφημιστικό φυλλάδιο που έστειλε αναγνώστης του IGN στο site, αναφέρεται ότι το Βρετανικό online κατάστημα Blockbuster.co.uk, θα κυκλοφορήσει το Playstation Vita, την νέα φορητή κονσόλα της Sony, στις 28 Οκτωβρίου 2011. Εντύπωση όμως προκαλεί το γεγονός ότι στο εν λόγω site, στην καταχώρηση του PS Vita, δεν αναγράφεται καμία ημερομηνία κυκλοφορίας.


Αντίστοιχα, στο Amazon, το Playstation Vita έχει οριστεί να κυκλοφορήσει στις 31 Δεκεμβρίου 2011.

Η απάντηση της Sony

Όποτε η Sony ερωτάται για την κυκλοφορία του Playstation Vita, αποφεύγει να δώσει μία ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας. Έτσι και τώρα, αρκέστηκε στο να δηλώσει ότι "η κονσόλα θα κυκλοφορήσει την φετινή εορταστική περίοδο" (σ.σ. Χριστούγεννα 2011). Αυτή είναι άλλωστε και η μέχρι τώρα ενημέρωση που έχουμε ως GameWorld. Ότι δηλαδή το PS Vita αναμένεται να προλάβει οριακά το 2011.

Στην φετινή Gamescom, 17-21 Αυγoύστου, είναι πολύ πιθανό η Sony να ανακοινώσει την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας για το Playstation Vita. Εν αναμονή λοιπόν για το επίσημο δελτίο τύπου, το οποίο θα ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification