Ειδήσεις Φορητά PS Vita Slim: HD φωτογραφίες

PS Vita Slim: HD φωτογραφίες

Thursday, 08 May 2014  | in Φορητά | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/e1/85/e1/de3d4975707d5b5ba097feefdf582d31_Generic.jpg
 

PS Vita Slim: HD φωτογραφίες

Μόλις αναρτήθηκαν στο Facebook από την Sony.

H Sony ανέβασε στη Facebook page της τις πρώτες φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης από το PS Vita Slim.

Με την ένδειξη "Κυκλοφορεί τώρα" (προφανώς όχι ακόμη για την χώρα μας καθότι δεν το έχουμε εντοπίσει σε κάποιο κατάστημα, οι HD photos μας αποκαλύπτουν μικρές διαφορές στο πάχος και στρογγυλοποιημένο σχεδιασμό σε Select, Start και μικρόφωνο.

Δείτε αναλυτικά την gallery.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διάθεσή του στη χώρα μας θα αναμένουμε την σχετική επίσημη ανακοίνωση.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification