Ειδήσεις Φορητά Το Twitch στο PS Vita

Το Twitch στο PS Vita

Wednesday, 06 Jul 2016  | in Φορητά | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/thumbnail/320x180s/41/ac/31/twitch-ps-vita-83-1467791733.jpg
 

Το Twitch στο PS Vita

Δείτε Livestreams απ' την φορητή κονσόλα σας.

To Twitch app στο PS Vita είναι γεγονός και έχει μέγεθος 16.7MB.

Σας επιτρέπει να δείτε livestreams αλλά και να τα καταγράψετε στη συσκευή σας. Υπάρχει επίσης και ειδική κατηγορία για όσους κάνουν Livestream από PS4. Το app είναι συμβατό με το PlayStation TV.

Παράλληλα, το Twitch θυμίζουμε ότι είναι διαθέσιμο ως υπηρεσία και στο PS4 από φέτος τον Μάρτιο, επιτρέποντάς σας να κάνετε livestream απευθείας από την κονσόλα.

Δείτε για την νέα κατηγορία του Twitch με θέμα το φαγητό και συζητήστε περισσότερα για το Twitch σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification