3DS XL: NES και Persona Q bundles

Hot
Παντελής Δασκαλέλος

Παντελής Δασκαλέλος  

Now playing Crysis 2, Gears of War 2 και Tom Clancy's H.A.W.X
 
0.0 ()
1
3DS XL: NES και Persona Q bundles

3DS XL: NES και Persona Q bundles

Διαθέσιμα για την ώρα μόνο στην Αμερική.

Η Nintendo of America ανακοίνωσε την κυκλοφορία δύο νέων συλλεκτικών 3DS XL.

Το πρώτο φέρει τον τίτλο NES Edition, καθώς περιλαμβάνει ένα 3DS XL του οποίου ο σχεδιασμό παραπέμπει στο gamepad της ομώνυμης 8-bit κονσόλας της Nintendo. To bundle αυτό θα διατεθεί στις 10 Οκτωβρίου στην Αμερική και θα κοστίζει 200$ (περίπου 150 ευρώ). Να σημειωθεί ότι για την ώρα δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από την ευρωπαϊκή Nintendo για το αν θα το δούμε στην Ευρώπη.

3ds-xl-persona-q

Εν τω μεταξύ, το δεύτερο 3DS ΧL θα κυκλοφορήσει στις 25 Νοεμβρίου στην Αμερική, την ίδια μέρα δηλαδή με το Persona Q: Shadow of the Labyrinth. To τελευταίο αποτελεί spin-off της δημοφιλούς JRPG σειράς, καθώς σε αυτό πρωταγωνιστούν χαρακτήρες από το τρίτο και το τέταρτο κεφάλαιο της. Ο σχεδιασμός του Persona Q 3DS XL είναι παρόμοιος με το "Le Grimoire de Coeur", το βιβλίο δηλαδή που περιλαμβάνει τα διάφορα Personas που μπορείτε να επικαλεστείτε στο The Velvet Room. To bundle αυτό θα κοστίζει 150 ευρώ και επίσης για την ώρα δεν γνωρίζουμε αν θα το δούμε από τα μέρη μας. Πάντως το Persona Q: Shadow of the Labyrinth και το Shin Megami Tensei IV της Atlus αποτελούν δύο από τις πολυαναμενόμενες κυκλοφορίες της χρονιάς για το 3DS. To πρώτο θα κυκλοφορήσει στις 28 Νοεμβρίου στην Ευρώπη και το δεύτερο μέσα στο φθινόπωρο.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 konstantinos211 (Level 5) 11/09/2014 22:07
Παιδιά πιο από τα δύο 3DS θα περνάτε πέστε μου στα σχόλια
#2 Mr.Dododi (Level 25) 12/09/2014 00:29
Αν είχα τη δυνατότητα θα έπαιρνα το NES επειδή είμαι retro-gamer και που και που με πιάνει η νοσταλγία... :D
#3 NoGood! (Level 24) 12/09/2014 21:14
Γιατί μόνο στην Αμερική ρε παιδιά? :sad: Εμείς δεν έχουμε ψυχή δηλαδή? :sad: Τι να πω,κρίμα,άνετα θα τσίμπαγα το Nes Edition!!
Notification