HP EliteBook 1030

Hot
HP EliteBook 1030

HP EliteBook 1030

Με μπαταρία αντοχής 13 ωρών και οθόνη QHD+.

Η HP ανακοίνωσε άλλο ένα εξαιρετικό laptop 13 ιντσών και κυνηγάει ανοιχτά την Apple.

Το HP EliteBook 1030 απευθύνεται στους επαγγελματίες που χρειάζονται ένα laptop με μεγάλη αντοχή μπαταρίας και βολικό μέγεθος που θα τους επιτρέπει να το μεταφέρουν παντού. H HP συνεχίζει να ενισχύει την ανταγωνιστική γραμμή της απέναντι στα MacBooks της Apple, αφού με βάρος μόλις 1.1 κιλό και πάχος 15.7 χιλιοστά, το EliteBook 1030 είναι άλλος ένας ανταγωνιστής των φορητών υπολογιστών του Cupertino.

Σύμφωνα με την HP, το 1030 ενσωματώνει οθόνη 13.3 ιντσών σε κατασκευή 12.5 ιντσών, πράγμα που σημαίνει πως τα περιθώρια - πλαίσια γύρω εκείνη είναι πολύ λεπτά. Θα είστε σε θέση να διαλέξετε ανάμεσα σε ένα απλό panel Full HD και ένα καινοτόμο με οθόνη αφής, ανάλυσης QHD+. Το τελευταίο προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία χρήσης, αφού συνδυάζει την απλότητα της αλληλεπίδρασης με το λειτουργικό σύστημα (οθόνη αφής) με υψηλή ανάλυση που θα σας επιτρέπει να απολαύσετε όσο ποτέ το περιεχόμενο που παρακολουθείτε. Να σημειωθεί πως και οι δύο επιλογές φέρουν την πιστοποίηση Corning Gorilla Glass, ενώ το laptop ως σύνολο είναι στρατιωτικών προδιαγραφών (MIL-STD).

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του EliteBook 1030 είναι ανάλογα με την κατηγορία στην οποία ανήκει. Αρχικά, δεν έχει ανεμιστήρες στο εσωτερικό. Ο επεξεργαστής που έχει επιλέξει η HP είναι έκτης γενιάς Intel Core M, περίπου 20% ταχύτερος από εκείνον της προηγούμενης γενιάς. Η πιο ακριβή έκδοση θα περιλαμβάνει 512 GB SSD δίσκο και 16 GB μνήμη RAM. Όσον αφορά την μπαταρία, η εταιρεία υπόσχεται πως μπορεί να αντέξει έως και 13 ώρες χωρίς φόρτιση για το μοντέλο με την Full HD οθόνη και 9 ώρες αντίστοιχα για εκείνο με την QHD+.  Επιπρόσθετα, το 1030 έρχεται με ηχεία της Bang & Olufsen μαζί με τα Noise Cancelation Software και Clear Sound Amp της HP για ήχο υψηλής ποιότητας. Τέλος, στο νέο λάπτοπ θα βρείτε τρείς θύρες USB 3.0, μία USB Type-C και μία HDMI.

Η βασική έκδοση του EliteBook 1030 θα κοστίζει περίπου 1250 ευρώ, με την HP να δηλώνει πως θα κυκλοφορήσει παγκόσμια. Είναι θέμα χρόνου μέχρι να το δούμε στην Ελλάδα και να πάρουμε τις πρώτες εντυπώσεις.

Διαβάστε για το HP Spectre 13. Συζητήστε για το νέο EliteBook 1030 και γενικά για τα προϊόντα της HP σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.