Ειδήσεις Φορητά Pocket Sprite: Game Boy & Game Gear...μπρελόκ

Pocket Sprite: Game Boy & Game Gear...μπρελόκ

Tuesday, 13 Feb 2018  | in Φορητά | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/05/0e/2f/Pocket-Sprite-Keychain-Retro-Console-00-31-1518554364.jpg
 

Pocket Sprite: Game Boy & Game Gear...μπρελόκ

Περάστε το στα κλειδιά σας και παίξτε.

 

Καθότι φορητές κονσόλες με cartrtidges, το Game Boy της Nintendo και το Sega Game Gear ήταν για την εποχή τους τεχνολογικά επιτεύγματα. Πλέον χωράνε...στο μικρό μας δακτυλάκι.

Γνωρίστε το Pocket Sprite. Μια μικροσκοπική έκδοση-μπρελόκ της κονσόλας, την οποία μπορείτε να έχετε πάντοτε μαζί σας, καθώς χωράει με μεγάλη άνεση στην τσέπη σας.

Με το Pocket Sprite παίζετε games από Game Boy, Game Boy Color, Game Gear, ακόμα και Sega Master System, το οποίο αποτέλεσε οικιακή κονσόλα. Το Pocket Sprite φέρει οθόνη OLED ενώ υπάρχουν και ένα σωρό games από τις σειρές Mario και Sonic. Έχει επίσης clicky κουμπιά, d-pad, επαναφορτιζόμενη μπαταρία και υποστήριξη Wi-Fi για να κατεβάζετε νέα games. Η κονσόλα είναι open source, συνεπώς μπορείτε να εισάγετε σε αυτήν ότι games θέλετε ή να δημιουργήσετε ακόμα και τα δικά σας με old-school αισθητική.

Το Pocket Sprite θα κοστίζει 55 δολάρια (44,45 ευρώ) και οι προπαραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει στο PocketSprite.com. Συζητήστε για το Pocket Sprite στο παρακάτω forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification