Ειδήσεις Φορητά Ο Soulja Boy σχεδίαζε κλώνο του PS Vita αλλά τον απέσυρε

Ο Soulja Boy σχεδίαζε κλώνο του PS Vita αλλά τον απέσυρε

Friday, 08 Feb 2019  | in Φορητά | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/thumbnail/320x180s/fe/97/7f/SouljaGame-Handheld-34-1549653730.jpg
 

Ο Soulja Boy σχεδίαζε κλώνο του PS Vita αλλά τον απέσυρε

Λογικά θα έσκασε νέα μήνυση.

Παρά τις μηνύσεις που δέχτηκε, ο Soulja Boy επέστρεψε με μια νέα φορητή κονσόλα και αυτή τη φορά πρόκειται για κλώνο του PlayStation Vita.

Ο DeAndre Cortez Way όπως είναι το πλήρες όνομά του, είχε κυκλοφορήσει κονσολες-κλώνους των Wii U και Game Boy. Μπορεί μετά την μήνυση της Nintendo να τις απέσυρε όμως τώρα ο Soulja έρχεται λέγοντάς μας στο Twitter μία από τα ίδια, ότι δηλαδή "Η Sony δεν θα μου κάνει τίποτα" (“Sony ain’t gon do SHIT”). Η κονσόλα πωλούνταν στα 100 δολάρια.

Αυτή την εβδομάδα ωστόσο διαπιστώσαμε ότι το link της πώλησης έχει αφαιρεθεί. Λογικά ο SouljaBoy θα δέχτηκε μήνυση και από την Sony για αντιγραφή κατασκευής των κονσολών της.

Το SouljaGame Handheld είχε τις εξής προδιαγραφές:
- Ενσωματωμένη κάμερα για φωτογραφίες και βίντεο.
- Έξοδος για τηλεόραση και σύνδεση με PC. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως κάμερα υπολογιστή.
- Ανάλυση 4.3" 16:9 HD, 480 x 272 resolution.
- Multi thread task mode ώστε να ακούτε μουσική ενώ διαβάζετε e-books.
- Το SouljaGame Handheld θα κυκλοφορήσει στα χρώματα μπλε, μαύρο, κόκκινο και άσπρο. Έχει μέγεθος 9.3 x 72 x 126 χιλιοστά και αποτελείται από πλαστικό με ανάλυση 480x272, ίδια με αυτή του PSP του 2005! Η οθόνη του έχει μέγεθος 4,3 ίντσες και διαθέτει 8GB RAM.

Ο SouljaBoy πουλάει στο shop του και διάφορα μαϊμού Apple AirPods, Apple Watch και Κινέζικα smartphones/tablets. Να τα αγοράζετε και να τα χρυσοπουλάτε στο eBay σε κορόιδα γιατί με τόσα λίγα αντίτυπα που πωλούνται μέχρι να έρθουν οι μηνύσεις είναι σίγουρα συλλεκτικά.

Συζητήστε για τον Soulja Boy στο παρακάτω forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Astro (Level 19) 09/02/2019 22:07
Ο καθένας με την τρέλα του.
Notification