Το Ξύλο στη Βουλή σε Android συσκευές

Hot
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Now playing: Immortals Fenyx Rising.
 
0.0 ()
1
Το Ξύλο στη Βουλή σε Android συσκευές

Το Ξύλο στη Βουλή σε Android συσκευές

Νέο patch με καταγραφή σκορ. Ετοιμάζεται η έκδοση στο iOS. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 10/11/13] Η νεοσύστατη εταιρεία ανάπτυξης βιντεοπαιχνιδιών Astra Games Greece ανακοινώνει την κυκλοφορία του πρώτου ελληνικού 2D Fighting παιχνιδιού για Android smartphones με τίτλο Ξύλο στη Βουλή.

Η υπόθεση του παιχνιδιού διαδραματίζεται σε μια φανταστική Ελλάδα όπου το κοινοβούλιο αποτελείται από σχολές πολεμικών τεχνών και την διακυβέρνηση της χώρας αναλαμβάνει η σχολή που κερδίζει κάθε τετραετία ένα πρωτάθλημα καράτε. Κάποια στιγμή στη Βουλή δέχονται την πρόκληση της Καγκελάριου Εγγέλας Μαρκέλα, η οποία διεκδικεί την εξουσία της χώρας και όλοι οι πολιτικοί αποφασίζουν να την αντιμετωπίσουν, έχοντας όμως ο καθένας την δικά του κρυφά σχέδια.

Ανάμεσα στους πολιτικούς την εξουσία αποφασίζει να διεκδικήσει και ο Καραγκιόζης. Το παιχνίδι περιλαμβάνει εννιά χαρακτήρες και δύο γλώσσες, Ελληνικά και Αγγλικά. Ο παίκτης μπορεί να διαλέξει οποιονδήποτε από τους χαρακτήρες και να αντιμετωπίσει σε εννιά επίπεδα-αληθινές τοποθεσίες όλους τους υπόλοιπους μέχρι να βγει νικητής, χρησιμοποιώντας ένα ρεπερτόριο από χιουμοριστικές κινήσεις εμπνευσμένες από αληθινά περιστατικά της σημερινής επικαιρότητας.

To Ξύλο στη Βουλή κυκλοφορεί σε δύο εκδοχές, την Δωρεάν η οποία περιλαμβάνει μερικές διαφημίσεις και την επί πληρωμή η οποία δεν έχει καθόλου διαφημίσεις και κοστολογείται μονο 0.73 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε την σελίδα διάθεσης στο Google Play.

[UPDATE: 19/5/14] Η εταιρεία ανάπτυξης βιντεοπαιχνιδιών Astra Games Greece ανακοινώνει την κυκλοφορία της δεύτερης έκδοσης του ελληνικού 2D Fighting παιχνιδιού για Android smartphones με τίτλο "Ξύλο στη Βουλή".

Η νέα έκδοση περιλαμβάνει την προσθήκη συστήματος σκορ και σημαντικές βελτιώσεις στην τεχνιτή νοημοσύνη των αντιπάλων, ώστε η πρόκληση για τον παίκτη να γίνεται αισθητή. Η Astra Games εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

"Λόγω της μεγάλης διάδοσης που είχε το παιχνίδι ως τώρα στην Ελλάδα και της κατάκτησης της δεύτερης θέσης στον ετήσιο διαγωνισμό Game of the Year 2014 προτείναμε σε αρκετούς φιλανθρωπικούς οργανισμούς την δημιουργία διαγωνισμού εν όψη δημοτικών και Ευρωπαϊκών εκλογών 2014, όπου τα κέρδη θα δίνονταν για την υποστήριξή αυτών των οργανισμών. Με λυπη μας πήραμε αρνητικές απαντήσεις από όλους μέχρι στιγμής, με αιτιολογικό ότι τους φοβίζει να συσχετιστούν με την πολιτική σάτιρα που υπάρχει στο παιχνίδι.

Η πρότασή μας εξακολουθεί να ισχύει για όποιον ενδιαφέρεται, καθώς επιθυμούμε το παιχνίδι να χρησιμοποιηθεί ως ένα μέσο ανακούφισης για όσους υποφέρουν από την κρίση. Για λεπτομέρειες μπορείτε να απευθυνθείτε στο email info@astragames.gr"

To Ξύλο στη Βουλή κυκλοφορεί σε δύο εκδοχές, την Δωρεάν η οποία περιλαμβάνει μερικές διαφημίσεις και την επί πληρωμή η οποία δεν έχει καθόλου διαφημίσεις και κοστολογείται στα 0,73 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε την σελίδα διάθεσης στο Google Play.

Το Ξύλο στη Βουλή θα κυκλοφορήσει σύντομα και σε iOS. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification