Τέλος το 3DS XL!

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Τέλος το 3DS XL!

Τέλος το 3DS XL!

Αποσύρθηκε η κυκλοφορία του στην Ιαπωνία. Θα ακολουθήσει η Ευρώπη;

Η Nintendo of Japan ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει την διανομή του 3DS XL στην αγορά.

Το κανονικό 3DS θα συνεχίσει να παράγεται κανονικά. Όσον αφορά στην Αμερική και την Ευρώπη δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση, αλλά εφόσον το 3DS XL αποσύρεται στην πατρίδα της εταιρείας, αντιλαμβάνεστε πως το προσεχές διάστημα πιθανόν να ανακοινωθεί κάτι παρόμοιο και για την ήπειρό μας.

Το 3DS κοστίζει σήμερα 125 ευρώ, το 3DS XL 185 ευρώ και το New 3DS επίσης 185 ευρώ. Η δαιφορά είναι ωστόσο ότι το New 3DS έχει καλύτερη CPU, δύο νέα κουμπιά και δεύτερο αναλογικό μοχλό, κάνοντάς το την ιδανική πρόταση αγοράς. Στο New 3DS η Nintendo θα λανσάρει το Xenoblade Chronicles και απ' ότι φαίνεται αρκετά ακόμη games, συνεπώς οι Ιάπωνες πιθανόν δεν θέλουν να αποκτά ένας καταναλωτής φορητή κονσόλα με μεγαλύτερη οθόνη χωρίς να μπορεί να τρέξει τα νέα games.

Διαβάστε αναλυτικά όλα τα τελευταία νέα για το 3DS και συζητήστε τα στο Nintendo forum του GameWorld.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Aliengoa (Level 23) 01/12/2014 19:04
Δηλαδή την περίπτωση να βγάλουν New 3DS XL δεν την σκέφτηκαν; τς τς τς απορίας άξιο δεδομένης της επιτυχίας του XL αναλογικά πάντα με το βασικό μοντέλο.

Και προτίμησαν να κρατήσουν το 2DS... μου φαίνεται λίγο περίεργη η όλη κατάσταση. Μόνο σαν δικαιολογία μπορώ να δεχτώ το γεγονός πως θα θέλει να εστιάσει σε ένα βασικό μοντέλο, αν και δεν το πιστεύω!

ΥΓ. νέα cpu στο νέο 3DS... εδώ στο wii u έδωσε specs με το στανιό, τώρα διαφημίζουν τον καλύτερο επεξεργαστή...; ;
#2 Aelaos (Level 11) 02/12/2014 01:01
Βγάλανε καινούργιο 3ds XL , απλά θα κρατήσουν από ότι φαίνεται μόνο το παλιο 3ds λίγο ακόμα σαν μια πιο οικονομική λύση.
Notification