SmartBoy

Hot
Στέφανος Λέγος
Στέφανος Λέγος

Στέφανος Λέγος  

Το ρεκόρ μου στα 100 μ. είναι 50 μ.
 
0.0 ()
2
SmartBoy

SmartBoy

Μετατρέψτε το iPhone 6 σε Gameboy!

Το SmartBoy αποτελεί μία πρόσθετη συσκευή για το iPhone 6 Plus η οποία θα επιτρέπει τους χρήστες να τοποθετήσουν τις αυθεντικές κασέτες του Gameboy και να απολαύσουν αγαπημένα παιχνίδια από την παιδική τους ηλικία, αυτή τη φορά με καλύτερη οθόνη και χωρίς τις ΑΑ μπαταρίες.

Σύμφωνα με τον Chris Gallizi, developer της κατασκευάστριας εταιρείας Hyperkin, η ομάδα ανάπτυξης "θέλησε να δημιουργήσει μια retro συσκευή η οποία θα είναι προσαρμόσιμη στις μοντέρνες συσκευές ενός σύγχρονου gamer". Στο εύλογο ερώτημα του κοινού εάν το SmartBoy θα κυκλοφορήσει και για άλλες συσκευές, ο Gallizi επιβεβαίωσε πως η ομάδα ανάπτυξης πειραματίζεται εξίσου με φορητές συσκευές Android και Windows.

Αν και βρίσκεται στα πρώιμα στάδια ανάπτυξης, η Hyperkin φιλοδοξεί να προσφέρει την αυθεντική εμπειρία του Gameboy σε συνδυασμό με μοντέρνα στοιχεία. Έτσι το SmartBoy θα περιλαμβάνει ένα D-pad 8 κατευθύνσεων, 2 action buttons και τα κλασσικά Start και Select buttons. Επίσης θα περιλαμβάνει ενσωματωμένη μπαταρία και θα λειτουργεί μέσω ενός app το οποίο θα προσφέρει "σημαντικό upscaling" στα γραφικά, μια βάση δεδομένων με cheats και save states.

Αν και η Hyperkin δεν έχει ανακοινώσει επίσημα την ημερομηνία κυκλοφορίας του Smartboy, δεν παύει να αποτελεί μια πολύ σημαντική είδηση για τους λάτρεις της Nintendo.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις που αφορούν το Retro gaming και συζητήστε περισσότερα στο Retro subforum του GameWorld.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 05/08/2015 09:05
Πολύ καλή η κίνηση αυτή και πολύ καλή ιδέα απο την Hyperkin.
Notification