Ειδήσεις Platform Prince of Persia: The Shadow and the Flame: Developer diary

Prince of Persia: The Shadow and the Flame: Developer diary

Saturday, 20 Jul 2013  | in Platform | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λακαφώσης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/51/42/11/5d54e56ca3d1933db1a80f8996851a1b_Generic.jpg
 

Prince of Persia: The Shadow and the Flame: Developer diary

O Vincent Monnier εξηγεί τις βελτιώσεις στο περιβάλλον και στο combat system.
H Ubisoft κυκλοφόρησε ένα βίντεο διάρκειας περίπου πέντε λεπτών στο οποίο ο Vincent Monnier, developer του Prince of Persia: The Shadow and the Flame αναλύει όλες τις αλλαγές που θα περιέχει σε σχέση με τους προκατόχους του.

Συγκεκριμένα ο Monnier αναφέρει ότι πλέον ο κόσμος του Prince of Persia: The Shadow and the Flame είναι πολύ πιο σύνθετος με αρκετές διαφορετικές τοποθεσίες ενώ είναι έτσι σχεδιασμένος ώστε να σας προσφέρει την απόλυτη gaming εμπειρία. Ακόμη ο τομέας του combat system περιέχει πολλές ρεαλιστικές κινήσεις στις melee attacks αλλά και την δυνατότητα να εξουδετερώνετε τους αντιπάλους σας εντελώς αθόρυβα. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

To Prince of Persia: The Shadow and the Flame θα είναι διαθέσιμο μέσω του App Store και Google Play από τις 25 Ιουλίου στην τιμή των 2 ευρώ περίπου. Διαβάστε τις πρώτες πληροφορίες για το Prince of Persia: The Shadow and the Flame από το GameWorld.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification