Trine 3: The Artifacts of Power

Hot
Παντελής Δασκαλέλος

Παντελής Δασκαλέλος  

Now playing Crysis 2, Gears of War 2 και Tom Clancy's H.A.W.X
 
0.0 ()
1
Trine 3: The Artifacts of Power

Trine 3: The Artifacts of Power

Δείτε το πρώτο gameplay video [UPDATE].

[Αρχική δημοσίευση: 3/3/2015] H Frozenbyte ανακοίνωσε το Trine 3: The Artifacts of Power δίνοντας παράλληλα στην δημοσιότητα ένα αρκετά εντυπωσιακό τρέιλερ.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το gameplay, το οποίο θα ακολουθεί τα Puzzle/Platform πρότυπα των προκατόχων του. Επίσης είναι φανερό ότι το ιδιαίτερο art direction της σειράς δίνει και πάλι το παρόν.

Θυμίζουμε ότι η σειρά Trine έχει σημειώσει σημαντική εμπορική επιτυχία, καθώς συνολικά έχουν διατεθεί περισσότερα από 7 εκατομμύρια αντίτυπά της.

Εσάς πώς σας φαίνεται το νέο κεφάλαιο της σειράς; Πείτε μας τις απόψεις σας στο σχετικό topic του forum του GameWorld.

Το Trine 3: The Artifacts of Power θα κυκλοφορήσει το 2015 για PC και σε άλλα format, τα οποία μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί.

[Update: 11/4/2015- Το πρώτο gameplay video] Δείτε το πρώτο gameplay video που δόθηκε στην δημοσιότητα για το Trine 3: The Artifacts of Power. Το βίντεο διάρκειας εννέα λεπτών θα σας δώσει μαι πρώτη γεύση σχετικά με το τί να περιμένετε από τον τρίτο τίτλο της σειράς.

Διαβάστε τα reviews των Trine και Trine 2 από την Χριστιάνα Θάνου.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Not.your.product (Level 10) 03/03/2015 16:15
Τα προηγούμενα τα είχα άκρος απολαύσει και αυτό μοιάζει να είναι βελτιωμένο και εμπλουτισμένο σε όλους τους τομείς. Ενδιαφέρον.....
#2 geololj (Level 28) 04/03/2015 04:14
Θα ήταν ιεροσυλία αν έλεγα ότι περίμενα την συνέχεια των Trine το ίδιο με το Half Life 3; Αγαπημένα τ δύο πρώτα Trine και φαίνεται ότι το τρίτο μέρος θα παρουσιαστεί όντως εμπλουτισμένο.

Το παιχνίδισμα με την τρίτη διάσταση μου αρέσει πολύ και φαίνεται να έχει εισαχθεί το βάθος με σωστό τρόπο. Σίγουρη αγορά!
#3 Celebrongr (Level 15) 06/03/2015 14:47
Nαι....θα το περιμενω πως και πως, αμα βγει και σε 3D οπως το Trine 2 θα το θελω ακομα περισσοτερο!!
Notification