Ειδήσεις Platform SteamWorld Dig 2: ημερομηνία κυκλοφορίας

SteamWorld Dig 2: ημερομηνία κυκλοφορίας

Thursday, 14 Sep 2017  | in Platform | Γράφτηκε από τον Νικηφόρος Μητράκος   | (1 σχόλιο)
Νικηφόρος Μητράκος

Νικηφόρος Μητράκος  

Τα botakia του CSGO παίζουν καλύτερα από εμένα.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/f9/bc/22/steamworld-dig-2-10-1504600574.jpg
 

SteamWorld Dig 2: ημερομηνία κυκλοφορίας

Έρχεται και στα PC. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 5/9/17] Η εταιρεία ανάπτυξης Image & Form Games ανακοίνωσε πως το Steamworld Dig 2 θα κυκλοφορήσει σε PS4, PS Vita και Switch προς το τέλος του μήνα.

Πιο συγκεκριμένα, το game θα έρθει στο Switch στις 21 Σεπτεμβρίου ενώ στα PS4 και PS Vita στις 26 Σεπτεμβρίου για Αμερική και 27 Σεπτεμβρίου για Ευρώπη. Αναμένεται να έχει τιμή 19.99 ευρώ και θα είναι διαθέσιμο για cross-buy στις κονσόλες της Sony.

Στο SteamWorld Dig 2 θα ελέγξετε την Dorothy McCrank και θα συναντήσετε στο ταξίδι σας ξεχωριστούς χαρακτήρες με την πρόθεση να σας βοηθήσουν ή να σταθούν εμπόδιο στο δρόμο σας. Οι περιοχές του game είναι μεγαλύτερες από το πρώτο SteamWorld Dig και είναι γεμάτες με θησαυρούς και παγίδες. Επιπλέον θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την νέα Jet Engine για να πετάξετε και το Hookshot για να αποκτήσετε αντικείμενα που είναι σε μη προσβάσιμα σημεία.

[UPDATE: 14/9/17 - Έρχεται και στα PC] Η Image & Form ανακοίνωσε ότι το Steamworld Dig 2 θα κυκλοφορήσει και στα PC στις 22 Σεπτεμβρίου, μία ημέρα μετά το Switch. 

Διαβάστε περισσότερα για το SteamWorld Dig 2 και συζητήστε σχετικά σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Astro (Level 10) 05/09/2017 16:03
Η ειρωνεία ένα παιχνίδι που στο όνομα του υπάρχει η λέξη steam να μην κυκλοφορεί στο pc.
Notification