Ειδήσεις Platform The Mummy Demastered

The Mummy Demastered

Wednesday, 11 Oct 2017  | in Platform | Γράφτηκε από τον Νικηφόρος Μητράκος   | (2 σχόλια)
Νικηφόρος Μητράκος

Νικηφόρος Μητράκος  

Τα botakia του CSGO παίζουν καλύτερα από εμένα.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/5e/df/a7/the-mummy-demastered-61-1506431804.jpg
 

The Mummy Demastered

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 26/9/17] Η εταιρεία ανάπτυξης WayForward Technologies, γνωστή για πολλούς τίτλους που κυκλοφόρησαν σε Game Boy και DS όπως τα DuckTales: Remastered και τη σειρά Shantae, ανακοίνωσε το The Mummy Demastered.

Πρόκειται για ένα Metroidvania το οποίο αντλεί έμπνευση από τα Castlevania, Metroid και Contra. Αντί να ακολουθήσει την πλοκή της ταινίας με τον Tom Cruise, το σενάριο σας καλεί να ελέγξετε έναν ανώνυμο πράκτορα της παραστρατιωτικής οργάνωσης Prodigium. Το ενδιαφέρον κομμάτι του gameplay είναι πως δεν υπάρχει σύστημα με ζωές καθώς αν ο χαρακτήρας σκοτωθεί η Prodigium θα στείλει έναν άλλο στη θέση του τον οποίο θα ελέγξετε εκ νέου. Αυτό σημαίνει πως ο νεκρός χαρακτήρας σας θα γίνει zombie με όλα τα skills και upgrades που είχε όταν πέθανε και θα χρειαστεί να τον αντιμετωπίσετε. Τέλος, θα μπορείτε να έχετε δύο όπλα πάνω σας και αν θελήσετε να τα αλλάξετε θα πρέπει να βρείτε ένα arms depot.

Δείτε το τρέιλερ:

Το The Mummy Demastered θα κυκλοφορήσει σε PC, PS4, Xbox One και Switch. Δεν υπάρχει ακόμα κάποια επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας.

[UPDATE: 11/10/17 - Ημερομηνία κυκλοφορίας] Προς τα τέλη Σεπτεμβρίου ανακοινώθηκε από την WayForward Technologies το The Mummy: Demastered χωρίς όμως κάποια επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας. Η εταιρεία ανάπτυξης σήμερα έδωσε στη δημοσιότητα την ακριβή ημέρα κυκλοφορίας του Metroidvania της, η οποία θα είναι και η 24η Οκτωβρίου. Η ημερομηνία αυτή ισχύει για όλες τις πλατφόρμες στις οποίες θα κυκλοφορήσει. 

Διαβάστε ακόμα για το Xenia, ένα metroidvania στην αρχαία Ελλάδα. Συζητήστε για το The Mummy Demastered σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 27/09/2017 08:57
Πολύ ωραίο gameplay.Τα παιχνίδια αυτού του είδους έχουν πάντα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.
#2 Shikabane_Hime7 (Level 29) 27/09/2017 10:41
Για την ταινία δεν έχω ακούσει καλά λόγια, για το παιχνίδι μένει να δούμε τι θα δούμε.
Notification