Ειδήσεις Platform Super Meat Boy Forever: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Super Meat Boy Forever: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Friday, 05 Apr 2019  | in Platform | Γράφτηκε από τον Γιάννης Αρβανίτης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/3c/79/65/maxresdefault-17-1554461935.jpg
 

Super Meat Boy Forever: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Καθυστερεί για μετά τον Απρίλιο.

To Super Meat Boy Forever φαίνεται να καθυστερεί παραπάνω από ότι περιμέναμε.

Η Team Meat ανακοίνωσε σήμερα στο Twitter πως το Super Meat Boy Forever δεν θα κυκλοφορήσει τελικά μέσα στον Απρίλιο χωρίς περαιτέρω ανακοινώσεις για νέα ημερομηνία κυκλοφορίας.  Δήλωσε επίσης πως η καθυστέρηση δεν θα είναι μεγάλη και πως θα ανακοινωθεί η τελική ημερομηνία κυκλοφορίας με την παρουσίαση του επόμενου τρέιλερ. Ο κύριος λόγος της καθυστέρησης, όπως φαίνεται και στο tweet, είναι το γεγονός πως οι developers δεν θέλουν να καταλήξουν καταβεβλημένοι από το project μόνο και μόνο για την γρήγορη κυκλοφορία του παιχνιδιού. Θυμίζουμε επίσης πως η PC έκδοση του Super Meat Boy Forever θα είναι αποκλειστική στο Epic Games Store για ένα χρόνο.


Διαβάστε περισσότερα για το Super Meat Boy Forever. Το πρώτο Super Meat Boy θα κάνει την εμφάνισή του στο SwitchΘυμηθείτε το review του και συζητήστε για το sequel στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification