Ειδήσεις Platform Έρχεται νεο Earthworm Jim

Έρχεται νεο Earthworm Jim

Wednesday, 01 May 2019  | in Platform | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/7e/9d/68/new-earthworm-jim-2020-intellivision-amico-32-1556737212.jpg
 

Έρχεται νεο Earthworm Jim

Αποκλειστικά για το Intellivision Amico.

Οι δημιουργοί του ιστορικού Platform Earthworm Jim ανακοίνωσαν ότι θα κυκλοφορήσουν μια νέα έκδοση. Δυστυχώς όμως το παιχνίδι θα έρθει αποκλειστικά στο Amico, την νέα κονσόλα της Intellivision.

Στην ομάδα ανάπτυξης συγκαταλέγεται και ο Tommy Tallarico, ο οποίος είναι τόσο διευθυντής της Intellivision, όσο και συνθέτης των Earthworm Jim 1 και 2, κατι που δικαιολογεί και την αποκλειστικότητα. Στην ομάδα ανάπτυξης υπάρχουν εννέα ακόμη μέλη. Όλοι τους συζητούσαν το ενδεχόμενο της νέας έκδοσης για πολλά χρόνια. Το Σάββατο 4 Μαϊου στις 22:00 θα ανακοινώσουν περισσότερα για το παιχνίδι μέσω livestream.

Το 2012 ο πρώην διευθυντής της Shiny Entertainment, David Perry, είχε δηλώσει ότι ήταν "πεπεισμένος πως η σειρά θα επέστρεφε". Η νέα έκδοση άργησε αλλά επιτέλους ανακοινώθηκε. Το θέμα είναι βέβαια αν θα δούμε το παιχνίδι και σε άλλα format.

Η κονσόλα Intellivision Amico θα κυκλοφορήσει στην αγορά τον Οκτώβριο του 2020 και θα κοστίζει 150-180 ευρώ, ενώ θα έχει και downloadable games με κόστος 3-8 ευρώ.

Συζητήστε για το νέο Earthworm Jim στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification