Ειδήσεις Platform Ο Jack Black τραγουδάει στο Psychonauts 2 και το παίζει σε gameplay video

Ο Jack Black τραγουδάει στο Psychonauts 2 και το παίζει σε gameplay video

Friday, 07 Aug 2020  | in Platform | Γράφτηκε από τον Σταμάτης Καράμπογας  
Σταμάτης Καράμπογας
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/1c/5c/48/psychonauts-2-jack-black-70-1596809982.jpg
 

Ο Jack Black τραγουδάει στο Psychonauts 2 και το παίζει σε gameplay video

Στο κανάλι του στο YouTube. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 23/7/20 - Ο Jack Black τραγουδάει για το Psychonauts 2] Η Double Fine Productions δημοσίευσε ένα νέο gameplay trailer του Psychonauts 2. Σε αυτό τραγουδάει ο ηθοποιός Jack Black. 

Το sequel θα έχει φωνητικά από τους αρχικούς voice actors και νέους, ιδιαίτερα γνωστούς ηθοποιούς. Επίσης, θα έχετε νέες δυνάμεις, ενώ σύμφωνα με το σενάριο το μυαλό που δίνει πληροφορίες έχει μείνει σε μια γυάλα για πολύ καιρό. Ο Raz θα χρησιμοποιήσει το ability του να κάνει leap σε μυαλά και θα δουλεύει για τον ιδιοκτήτη του μυαλού (μια μυστηριώδες μπάλα φωτός, την φωνή της οποίας θα αναλάβει ο Jack Black) ώστε να ξυπνήσει τις χαμένες αισθήσεις.

Στα του gameplay θα έχετε νέες psychic δυνάμεις, το ability Time Bubble, με το οποίο μπορείτε να καθυστερείτε τα αντικείμενα που κινούνται ή τα εμπόδια ή να παγώσετε τους εχθρούς που κινούνται γρήγορα ώστε να τους ξαποστείλετε με ένα PSI-Blast.

[UPDATE: 7/8/20 - Ο Jack Black παίζει το Psychonauts 2] Ο ηθοποιός του Hollywood Jack Black έχει ιδαίτερη σχέση με τα games, που δεν περιορίζεται μόνο στις ταινίες Jumanji, στις οποίες συμμετέχει.

Στο νέο του βίντεο στο προσωπικό του κανάλι στο YouTube (JablinskiGames), παίζει το νέο Psychonauts 2, στο οποίο συμμετέχει και ο ίδιος με το μουσικό του κομμάτι. Το βίντεο διαρκεί έξι λεπτά και έχει αρκετά Jump cuts, ενώ ο ηθοποιός κάνει και αρκετούς παραλληλισμούς όπως θα δείτε. Σε ένα μέρος του βίντεο μιλάει και με τον Tim Schaffer, ιδρυτή της Double Fine Productions και δημιουργό του Psychonauts. 

Το Psychonauts 2 θα κυκλοφορήσει το 2021 για PC, PS5, Xbox Series X, PS4, Xbox One και Mac. Για τους κατόχους Xbox θα δοθεί δωρεάν αν είστε συνδρομητές του Xbox Game Pass.

Δείτε τα gameplay videos του Psychonauts 2 και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification