Ειδήσεις Platform Super Monkey Ball: Banana Blitz HD

Super Monkey Ball: Banana Blitz HD

Wednesday, 04 Dec 2019  | in Platform | Γράφτηκε από τον Σταμάτης Καράμπογας  
Σταμάτης Καράμπογας
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/e4/69/2a/super-monkey-ball-new-game-screen-famitsu-1-24-1563278291.jpg
 

Super Monkey Ball: Banana Blitz HD

Μπορεί να υπάρξουν νέοι Banana Blitz HD τίτλοι. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 16/7/19] Έρχεται νέο Super Monkey Ball μέσα στο 2019.

Μετά τις φήμες, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση για το νέο παιχνίδι – τουλάχιστον στην Ιαπωνία. Το εβδομαδιαίο περιοδικό Famitsu έχει όλες τις λεπτομέρειες του νέου Super Monkey Ball και το επίσημο blog του μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες και πληροφορίες για το επερχόμενο παιχνίδι. Η κυκλοφορία του παιχνιδιού έχει οριστεί ως 31 Οκτωβρίου για PC, PS4 και Nintendo Switch για την Ιαπωνία.

Στο blog δεν αναφέρεται κάτι για μια κυκλοφορία στον δυτικό κόσμο και η Sega δεν έχει ανακοινώσει κάτι ακόμα επίσημα. Σύμφωνα με τις προηγούμενες φήμες το παιχνίδι ονομαζόταν Tabegoro, ωστόσο στο περιοδικό αναφέρεται ως Tagogo. Ίσως πρόκειται για λάθος στην μετάφραση. Επίσης η περιγραφή υποδηλώνει ότι πρόκειται για ένα remake του Super Monkey Ball: Banana Blitz του 2006.

Το νέο Super Monkey Ball θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Nintendo Switch στις 31 Οκτωβρίου -μέχρι στιγμής έχει ανακοινωθεί μόνο για Ιαπωνία.

[UPDATE: 16/7/19  - Επιβεβαιώθηκε η κυκλοφορία του ως remaster και στην δύση, από την Sega] Το επίσημο κανάλι του Playstation στο Youtube δημοσίευσε το πρώτο τρέιλερ για το νέο Super Monkey Ball.

Επιβεβαιώνεται πως θα είναι remaster του Super Monkey Ball: Banana Blitz του 2006 και θα κυκλοφορήσει για PC,PS4, Xbox One και Nintendo Switch στις 29 Οκτωβρίου. 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρώτο τρέιλερ του Super Monkey Ball: Banana Blitz HD:

[UPDATE 2: 4/12/19 - Μπορεί να υπάρξουν νέοι Banana Blitz HD τίτλοι] Σύμφωνα με συνέντευξη που παραχώρισε στο Crunchroll ο παραγωγός και σκηνοθέτης του παιχνιδιού, Masao Shirosaki, το Super Monkey Ball Banana Blitz HD ήταν το καλύτερο project με βάση το διαθέσιμο budget και χρόνο που είχε η εταιρία.

Επίσης ο παραγωγός έκανε και άλλες δηλώσεις όσον αφορά την εξέλιξη του τίτλου αλλά και κάποια μελλοντική κυκλοφορία του:

"Η σειρά Monkey Ball είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο για την εταιρία μας. Είμαι ενήμερος για το γεγονος ότι ο κόσμος ευχαριστήθηκε περισσότερο τα δυο πρώτα παιχνίδια της σειράς. Εάν υπάρχει αρκετή υποστήριξη στο Banana Blitz HD, αυτό θα ανοίξει πόρτες για νέα παιχνίδια και ακόμα για remaster εκδόσεις των πρώτον δυο τίτλων. Προς το παρόν θα ήμουν πολύ χαρούμενος εάν ο κόσμος μείνει ικανοποιημένος με το Banana Blitz HD. To επόμενο project μας θα είναι ένα Monkey Ball καθώς έχω ήδη κάποιες ιδέες".

O Shirosaki έχει δουλέψει και για την ανάπτυξη του Yakuza με αποτέλεσμα να ερωτηθεί εάν θα υπάρξει κάποιο cross-over game. Ο ίδιος απάντησε οτι έαν έκανε ένα Banana Blitz HD θα έφερνε ως guest χαρακτληρες τους Kiryu και Majima.Τέλος, επισήμανε ότι εκτίμησε την υποστήριξη του κοινού όταν ήθελε να κυκλοφορήσει τα παιχνίδια της εταιρίας στο PS Vita.

Το Super Monkey Ball: Banana Blitz HD θα κυκλοφορήσει για PC, PS4, Xbox One και Nintendo Switch στις 29 Οκτωβρίου.

Διαβάστε για το Spore και Super Monkey Ball για iPhone.

Συζητήστε για το νέο Super Monkey Ball στο σχετικό forum topic. 

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification