Ειδήσεις Platform Mega Man Zero/ZX Legacy Collection

Mega Man Zero/ZX Legacy Collection

Wednesday, 28 Aug 2019  | in Platform | Γράφτηκε από τον Γιώργος Τζίτζιφας  
Γιώργος Τζίτζιφας

Γιώργος Τζίτζιφας  

My mom says I'm special.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/92/70/bf/Mega-Man-Zero-ZX20Legacy-Collection-93-1566997083.jpg
 

Mega Man Zero/ZX Legacy Collection

Έρχεται τον Ιανουάριο και θα περιέχει έξι games και bonus περιεχόμενο.

Το Mega Man Zero/ZX Legacy Collection είναι μια συλλογή από έξι games από δύο διαφορετικές σειρές και "μπόλικο πρόσθετο περιεχόμενο".

Η σειρά Zero (4 games) διαδραματίζεται 600 χρόνια μετά από την σειρά Mega Μan X και προετοιμάζει το έδαφος για την επιστροφή του Reploid Zero, ο οποίος ενώνει τις δυνάμεις του με την επιστήμονα Ciel και τις δυνάμεις της Αντίστασης, ώστε να πολεμήσουν για ένα καλύτερο μέλλον. Η σειρά Mega Man ZX (2 games) εκτυλίσσεται εκατοντάδες χρόνια μετά από τα γεγονότα της σειράς Zero, όπου άνθρωποι και Reploids ζουν αρμονικά, αλλά αυτή τη φορά έρχονται οι Mavericks και διαταράσσουν την ειρήνη.

Η συλλογή θα περιέχει και ένα Casual Scenario mode, το οποίο θα είναι πιο εύκολο για όσους το επιθυμούν, καθώς θα προσφέρει επιπλέον ζωές, power-ups, τα καρφιά δεν θα σας σκοτώνουν άμεσα (θα σας κάνουν damage) και Save-Assist, το οποίο θα κάνει Save το παιχνίδι σας στην μέση του κάθε mission. Κάθε ένα από αυτά τα χαρακτηριστικά θα μπορείτε να τα ενεργοποιήτε ή να τα απενεργοποιείτε σε κάθε ένα από τα games. Επιπλέον, τα Mega Man ZX και ZX Advent θα έχουν προεραιτικά φίλτρα και εμφάνιση του οπτικού τομέα, ενώ θα υπάρχει και ένα νέο "Z Chaser Mode", για το οποίο δεν υπάρχουν ακόμα αρκετές πληροφορίες.

Το Mega Man Zero/ZX Legacy Collection θα κυκλοφορήσει 21 Ιανουαρίου για PC, PS4, Xbox One και Switch.

Διαβάστε επίσης για το Mega Man 11 Collector's Edition και συζητήστε για το Mega Man Zero/ZX Legacy Collection στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification