Ειδήσεις Platform Η Capcom δουλεύει πάνω σε ένα νέο Mega Man

Η Capcom δουλεύει πάνω σε ένα νέο Mega Man

Monday, 16 Sep 2019  | in Platform | Γράφτηκε από τον Γιώργος Βασιλικάρης  
Γιώργος Βασιλικάρης

Γιώργος Βασιλικάρης  

Perhaps my evil plan needs to be... eviler... um... yeah
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/a5/b4/85/Webpnet-resizeimage2011-53-1568628953.jpg
 

Η Capcom δουλεύει πάνω σε ένα νέο Mega Man

To επερχόμενο game ενδέχεται να μην είναι sequel.

Αυτή τη στιγμή, η Capcom έχει επικεντρωθεί στο να επανακυκλοφορήσει όλα τα Mega Man games που έχει δημιουργήσει, ωστόσο σύμφωνα με ανακοίνωση της εργάζεται και πάνω σε ένα ακόμα game της σειράς.

Έπειτα από τέσσερις Legacy Collections, οι οποίες έφεραν όλα τα προηγούμενα Mega Man και Mega Man X στις νέες πλατφόρμες, η ιαπωνική εταιρεία ανάπτυξης κυκλοφόρησε και το Mega Man Zero/ZX Legacy Collection, ολοκληρώνοντας έτσι την Remastered συλλογή της σειράς. Ωστόσο, πολλοί είναι οι fans, οι οποίοι αναρωτιούνται τι μέλει γενέσθαι αφού η Capcom όλοκλήρωσε τον πρωταρχικό της στόχο που ήταν να κυκλοφορήσει ξανά όλα τα games με τον εμβληματικό Mega Man στις νεότερες πλατφόρμες.

Σύμφωνα με τον producer της σειράς, Kazuhiro Tsuchyia, ένας νέο gameβρίσκεται ήδη στα σκαριά, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα είναι το Mega Man 12. Πιο συγκεκριμένα ο ίδιος δήλωσε: "Προσωπικά, υπάρχουν πολλοί τίτλοι πάνω στους οποίους θέλω να δουλέψω, όμως για να είμαι απόλυτα ειλικρινής το επόμενο game της εταιρείας έχει ήδη αποφασιστεί. Δεν θα ήθελα να πω περισσότερες λεπτομέρειες μέχρι στιγμής". Η σειρά Mega Man έχει δεχτεί πολλές αλλαγές και έχει περάσει από διάφορα genres, μιας και διαθέτει στο ενεργητικό της, μεταξύ άλλων, τίτλους οι οποίοι είναι RPG ή ακόμη και Third-person Shooters.


Διαβάστε περισσότερα για το Mega Man 11 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification