Ειδήσεις Platform To Trover Saves The Universe έρχεται σε Xbox One και Switch

To Trover Saves The Universe έρχεται σε Xbox One και Switch

Monday, 25 Nov 2019  | in Platform | Γράφτηκε από τον Σταύρος Αντωνόπουλος  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/49/14/c0/trover-saves-the-universe-xbox-switch-release-gameworld-83-1574685382.jpg
 

To Trover Saves The Universe έρχεται σε Xbox One και Switch

Από τον δημιουργό του Rick & Morty.

Το Platform - Adventure αποτελεί μια δημιουργία του Justin Roiland, δημιουργού της επιτυχημένης σειράς Rick & Morty.

Αρχικά το Trover Saves The Universe κυκλοφόρησε για PC και PS4 και αποτέλεσε ένα παιχνίδι παρόμοιας λογικής με την σειρά που είχε γράψει ο ίδιος ο δημιουργός, περιλαμβανοντας καυστικό χιούμορ και τρελές περιπέτειες. Ωστόσο απ ότι φαίνεται οι χρηστές των Xbox One και Nintendo Switch δεν θα περιμένουν και πολύ ακόμα για την κυκλοφορία του στις πλατφόρμες αυτές. Παρακάτω μπορείτε να δείτε την σχετική ανακοίνωση από την επίσημη σελίδα του παιχνιδιού στο Twitter:

 

To παιχνίδι υποστηρίζεται σε VR για PC και PS4 από τις αρχές του 2019. Η έκδοση του παιχνιδιού για Xbox One θα κυκλοφορήσει στις 3 Δεκεμβρίου ενώ για Nintendo Switch, το παιχνίδι είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελίες και θα κυκλοφορήσει στις 28 Νοεμβρίου.

Συζητήστε περισσότερα για το Trover Saves The Universe στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification