Ειδήσεις Software H ΕΑ δεν βλέπει το xCloud της Microsoft ως ανταγωνιστή του Project Atlas

H ΕΑ δεν βλέπει το xCloud της Microsoft ως ανταγωνιστή του Project Atlas

Tuesday, 26 Nov 2019  | in Software | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/63/e9/32/ea-project-atlas-1280x720-11-1574786103.jpg
 

H ΕΑ δεν βλέπει το xCloud της Microsoft ως ανταγωνιστή του Project Atlas

Ken Moss: "Το cloud gaming θα φέρει ένα δισεκατομμύριο νέους παίκτες στον κόσμο του gaming"

Τον προηγούμενο χρόνο, η Electronic Arts ανακοίνωσε την ανάπτυξη μιας cloud based υπηρεσίας που θα έδινε την δυνατότητα στους gamers να κάνουν stream τους τίτλους της σε άλλες συσκευές, με τίτλο Project Atlas.

O επικεφαλής του τμήματος τεχνολογίας της EA, Ken Moss, αναφέρει “Σίγουρα δεν βλέπουμε το xCloud της Microsoft από ανταγωνιστική σκοπιά, δεν είναι αυτός ο σκοπός μας. Δεν έχουμε ανακοινώσει ακόμη τα επόμενα βήματα που θα γίνουν στην πορεία της δικής μας υπηρεσίας. Το ωθούμε όσο μπορούμε και το βλέπω ως μέρος της στρατηγικής μας. Προσπαθούμε να ανεβάσουμε τα παιχνίδια μας στο cloud και να λαμβάνουμε τις χρήσιμες πληροφορίες που θα μαζεύουμε, ώστε να μάθουμε το πώς πρέπει να εξελίξουμε προς το καλύτερο τις πλατφόρμες μας όπως η Frostbite, όπως και τις υπηρεσίες μας γενικότερα αλλά και το AI. Αυτό κάνουμε και δεν ενδιαφερόμαστε καθόλου στο να μπούμε στον ανταγωνισμό των πλατφορμών. “

Ο ίδιος πιστεύει επίσης ότι το cloud και το AI θα έχουν μεταμορφωτικές επιδράσεις στο gaming, ενώ θα φέρουν περισσότερους νέους παίκτες σε επαφή με το αντικείμενο. Συνέχισε “Το πώς θα εξελιχθεί το cloud gaming είναι αβέβαιο προς το παρόν, όμως θα φέρει ακόμα ένα δισεκατομμύριο παίκτες στον κόσμο του gaming.”

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία xCloud της Microsoft και συζητήστε για το xCloud στο σχετικό forum topic.

 

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification