Ειδήσεις Platform Rayman Redemption: Fan-made remake

Rayman Redemption: Fan-made remake

Wednesday, 01 Jul 2020  | in Platform | Γράφτηκε από τον Φίλιππος Κανελλόπουλος  
Φίλιππος Κανελλόπουλος

Φίλιππος Κανελλόπουλος  

When a man lies he murders some part of the world...
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/0f/80/90/rayman-redemption8-32-1593621013.jpg
 

Rayman Redemption: Fan-made remake

Ένας ταλαντούχος και υπομονετικός fan το δημιούργησε, μετά από τρία χρόνια ανάπτυξης.

Ο Ryemanni, ένας game developer από τη Φινλανδία ανέπτυσσε ένα remake του πρώτου Rayman το οποίο κυκλοφόρησε το 1995. Εκτός από το remake, διαθέσιμο είναι και το soundtrack του παιχνιδιού.

Ο Ryemanni δήλωσε στο επίσημο site του: '' Το Rayman Redemption είναι μια νέα οπτική στο αρχικό Platform του 1995. Συμπεριλαμβάνει αρκετό νέο υλικό, όπως νέοι κόσμοι, levels, minigames και πολλά πράγματα για να συλλέξετε.'' Ο Reymanni δημιούργησε και ένα mock-up εξώφυλλο για PC.

rayman redemption1

Το πρώτο Rayman ακολουθεί τον ομώνυμο ήρωα, ο οποίος πρέπει να σώσει τον πλανήτη του από τον διαβολικό Mr. Dark. Αρχικά είχε σχεδιαστεί για το Atari Jaguar το 1995 και στη συνέχεια μια έκδοση για PlayStation, αναπτύχθηκε Κι κυκλοφόρησε στις 9 Σεπτεμβρίου του 1995. Αργότερα βγήκε η έκδοση για το Sega Saturn και για MS-DOS υπολογιστές το 1996.

Το Rayman Legends ήταν ο τελευταίος επίσημος τίτλος της Ubisoft για κονσόλες, ενώ στη συνέχεια κυκλοφόρησαν εκδόσεις για κινητά. Πέρσι η εταιρεία ανακοίνωσε διάφορα αποκλειστικά games για την υπηρεσία της, Uplay, με ένα από αυτά να είναι το Rayman Mini.

Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν κάνοντας κλικ εδώ.

Διαβάστε το review του Rayman Legends και συζητήστε για το Rayman Redemption στο αντίστοιχο forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification